Δοκιμές πληροφοριακού συστήματος αφού βγεί στην παραγωγή? Καλοί είναι του λόγου τους... Δοκιμές στου πελάτη το κεφάλι... Test σύστημα δεν έχουν? Αλλά και να έχουν μάλλον βιάστηκαν και δεν το δοκίμασαν...Χαλαρώστε λίγο... δοκιμές στο καινούργιο σύστημα κάνουν οι ανθρωποι...
Και εμένα αυτό μου βγάζει!Στην αναζήτηση για τυχαία dates ενός ATH-DUB-ΑΤΗ, ή ενός SOF-LHR-SOF μου βγάζει σφάλμα:
"Αδύνατη η εύρεση συστάσεων για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε τροποποιήστε τα κριτήρια αναζήτησής σας και επαναλάβετε την αναζήτησή σας. (66002 [1])"
Η τιμή που βλέπεις είναι για flex εισητήριο. Αυτή ήταν η τιμή για το flex και όταν το βρήκες εσύ. Προφανώς δε λειτουργεί σωστά το inventory management σύστημα τους, και τους βγάζει μόνο τα flex διαθέσιμα, και όχι τα φτηνότερα.Εγω ρε παιδια ειχα βρει Αθηνα-Μαδριτη τον αυγουστο με επιστροφη γυρω στα 160 ευρω,και τωρα μου το βγαζει 520!!!!!ελπιζω να ειναι λαθος του συστηματος,δεν παιζει τετοια διαφορα!!!
ναι αυτο καταλαβα και εγω...επισης λεει οτι υπαρχουν διαθεσιμες 4 θεσεις!!!ας το φτιαξουν επιτελους!Η τιμή που βλέπεις είναι για flex εισητήριο. Αυτή ήταν η τιμή για το flex και όταν το βρήκες εσύ. Προφανώς δε λειτουργεί σωστά το inventory management σύστημα τους, και τους βγάζει μόνο τα flex διαθέσιμα, και όχι τα φτηνότερα.
Σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαθέσιμες. Σιγά μη μας δώσουν και report πόσες έχουν συνολικά.... (Το 4 είναι το default στο amadeus, IIRC). To seatcounter.com εδώ και χρόνια παρείχε αυτή την υπηρεσία, την ενσωματώσανε όμως και στο site τους.ναι αυτο καταλαβα και εγω...επισης λεει οτι υπαρχουν διαθεσιμες 4 θεσεις!!!ας το φτιαξουν επιτελους!