• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανοιξιάτικες τιμές Aegean

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
τι εγινε ρε παιδια με την aegean? 90 ο/w skg-ath το φθηνοτερο?
ελπιζω να ειναι δοκιμαστικο και περαστικο ..
για να μας πουν οι γνωστες , εχουμε χασει καποιο επεισοδιο?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εχω την αισθηση οτι οι μερες των σοκαριστικων προσφορων εχουν περασει ανεπιστρεπτι!!:roll::roll::roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χαλαρώστε λίγο... δοκιμές στο καινούργιο σύστημα κάνουν οι ανθρωποι...
Δοκιμές πληροφοριακού συστήματος αφού βγεί στην παραγωγή? Καλοί είναι του λόγου τους... Δοκιμές στου πελάτη το κεφάλι... Test σύστημα δεν έχουν? Αλλά και να έχουν μάλλον βιάστηκαν και δεν το δοκίμασαν...
Αλλά είναι αναμενόμενο. Δε μπαίνει πληροφοριακό σύστημα τέτοιου μεγέθους (Amadeus Altea) σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω ένα τέτοιο έργο.

Στην αναζήτηση για τυχαία dates ενός ATH-DUB-ΑΤΗ, ή ενός SOF-LHR-SOF μου βγάζει σφάλμα:
"Αδύνατη η εύρεση συστάσεων για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε τροποποιήστε τα κριτήρια αναζήτησής σας και επαναλάβετε την αναζήτησή σας. (66002 [1])"

Έλεος... Με systran κάνανε τη μετάφραση? Άκου συστάσεων... Και κάποιος να τους θυμίσει να περάσουν τις ανταποκρίσεις και τα codeshares στο σύστημα...

Vivianaki

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Στην αναζήτηση για τυχαία dates ενός ATH-DUB-ΑΤΗ, ή ενός SOF-LHR-SOF μου βγάζει σφάλμα:
"Αδύνατη η εύρεση συστάσεων για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε τροποποιήστε τα κριτήρια αναζήτησής σας και επαναλάβετε την αναζήτησή σας. (66002 [1])"
Και εμένα αυτό μου βγάζει!

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Εγω ρε παιδια ειχα βρει Αθηνα-Μαδριτη τον αυγουστο με επιστροφη γυρω στα 160 ευρω,και τωρα μου το βγαζει 520!!!!!ελπιζω να ειναι λαθος του συστηματος,δεν παιζει τετοια διαφορα!!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω ρε παιδια ειχα βρει Αθηνα-Μαδριτη τον αυγουστο με επιστροφη γυρω στα 160 ευρω,και τωρα μου το βγαζει 520!!!!!ελπιζω να ειναι λαθος του συστηματος,δεν παιζει τετοια διαφορα!!!
Η τιμή που βλέπεις είναι για flex εισητήριο. Αυτή ήταν η τιμή για το flex και όταν το βρήκες εσύ. Προφανώς δε λειτουργεί σωστά το inventory management σύστημα τους, και τους βγάζει μόνο τα flex διαθέσιμα, και όχι τα φτηνότερα.

nikpyrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ποιος ξερει...?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Η τιμή που βλέπεις είναι για flex εισητήριο. Αυτή ήταν η τιμή για το flex και όταν το βρήκες εσύ. Προφανώς δε λειτουργεί σωστά το inventory management σύστημα τους, και τους βγάζει μόνο τα flex διαθέσιμα, και όχι τα φτηνότερα.
ναι αυτο καταλαβα και εγω...επισης λεει οτι υπαρχουν διαθεσιμες 4 θεσεις:shock:!!!ας το φτιαξουν επιτελους!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ναι αυτο καταλαβα και εγω...επισης λεει οτι υπαρχουν διαθεσιμες 4 θεσεις:shock:!!!ας το φτιαξουν επιτελους!
Σημαίνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 4 διαθέσιμες. Σιγά μη μας δώσουν και report πόσες έχουν συνολικά.... (Το 4 είναι το default στο amadeus, IIRC). To seatcounter.com εδώ και χρόνια παρείχε αυτή την υπηρεσία, την ενσωματώσανε όμως και στο site τους.
Βλέπω σιγά σιγά ανοίγουν το inventory και για τα υπόλοιπα booking classes.

Άραγε θα μας δώσουν καινούργια 6-ψήφια amadeus booking references για τις υπάρχουσες κρατήσεις μας?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όντως πρέπει να είναι λόγω αναβάθμισης του συστήματος γιατί αλλιώς δεν δικαιολογούνται αυτές οι εξωφρενικές τιμές:shock:
Και είναι λάθος νομίζω που τις έβγαλαν έτσι στη φόρα και παθαίνει σοκ ο κόσμος:haha:

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
οτι χειροτερο αυτο που εκανε η aegean για τις τιμες.τι θα πει το συστημα κλπ ?δηλ αν ηθελα να κλεισω εχτες και σημερα επρεπε να δωσω 800 ευρω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα