GTS
Member
Δε κοιτάτε καλύτερα που έχει κάτι Βενετίες με 130 Ευρώ? Κρίμα που δε μπορώ να χτυπήσω προς τα κει φέτος την άνοιξη...
Απο τιμες μια χαρα ειναι,και εγω για Βαρκελωνη το ψηνω με 150€ πηγαινε-ελα,αλλα το συστημα τους αυτη την στιγμη δεν το πολυεμπιστευομαι...Δε κοιτάτε καλύτερα που έχει κάτι Βενετίες με 130 Ευρώ? Κρίμα που δε μπορώ να χτυπήσω προς τα κει φέτος την άνοιξη...
Δεν εχει βγαλει ακόμη προσφορές για αρχές Ιουνίου. Αν είναι κ το site τους υπο...αναβάθμιση..περίμενε λίγο. Τσέκαρε αν θέλεις και στο pamediakopes.gr εγώ τώρα τελευταία εκέι βρίσκω όλες τις προσφορές!ποια ημερομηνια κοιταξες βρε GTS και βρηκες 130 για Βενετια??
Κοιταζω για αρχες Ιουνιου και δεν βγαζει τπτ!!!!
ποια ημερομηνια κοιταξες βρε GTS και βρηκες 130 για Βενετια??
Κοιταζω για αρχες Ιουνιου και δεν βγαζει τπτ!!!!
Δεν ειναι σταθερό το ποσό, εξατάται από το booking class (γράμμα) της κράτησης σου. Σε άλλα booking class δεν επιτρέπεται, σε άλλα έχει διάφορες τιμές, και σε κάποια, πιο ακριβά, οι αλλαγές είναι free.(παιδιά sorry για το offtopic,είπα να μην ανοίξω νέο thread)
Ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόστιμο για αλλαγή ταξιδιού με επιστροφή στο εξωτερικό στην aegean? Ρωτάω, γιατί ενώ πέρσι είχα πληρώσει 30 ευρώ για πήγαινε-έλαmrgreen χτες μου ζήτησαν 60 (30 για τη μία πτήση και 30 για την επιστροφή. Προσπάθησα να τους πείσω για το 30άρι που πλήρωσα πέρσι και δεν με πίστευαν (να δω τι θα πουν αύριο που θα τους πάω την απόδειξη της πιστωτικής).