• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

JohnyE

Member
Και εγώ είχα κάνει ακριβώς το ίδιο με τις πτήσεις της aegean που έφτανε 01:00 το βράδυ και έφευγε αντίστοιχη ώρα.

Το πρώτο βράδυ το έβαλα Μάλαγα και είδα λίγο την πόλη το πρωί. Μετα μια διανυκτερευση Γρανάδα και δύο Σεβίλλη. Τελευταια ημέρα πέρασα από sentenil de las bodegas και ronda. Λόγω της πτήσης των 01:00 ειδα και λίγο Μάλαγα ξανά το βράδυ. Δεν θα άλλαζα κάτι, μου βγηκε ωραία και ανετα. Περισσότερο μου άρεσε η Γρανάδα, μετά η Σεβίλλη και τελευταία η Μάλαγα η οποία δεν με χάλασε καθόλου όμως. Η Ρόντα αξίζει επίσης με τα χίλια. Κόρδοβα next time

MVSylvia

Member
Ξέρει κανείς αν μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης αργά το βράδυ μπορεί κ μετά τα μεσανυχτα; Όπου έψαξα κλείνουν κατά τις 23.00.

paspap

Member
Ξέρει κανείς αν μπορώ να νοικιάσω αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης αργά το βράδυ μπορεί κ μετά τα μεσανυχτα; Όπου έψαξα κλείνουν κατά τις 23.00.
Πολλες εταιριες με εξτρα χρέωση σε περιμένουν μέχρι να πας να παραλαβεις το αυτοκινητο. Εγώ νοικιάζω συνηθως απο τον κένταυρο κ έχει μια υπηρεσία smartkey (δεν το εχω δοκιμασει)που ειναι στην ουσια παραλαβή με κωδικο όπως στο airbnb που κάνεις απρόσωπο check in.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Η Sixt είναι ανοιχτή μέχρι τη 1.
Update your browser

MVSylvia

Member
Πολλες εταιριες με εξτρα χρέωση σε περιμένουν μέχρι να πας να παραλαβεις το αυτοκινητο. Εγώ νοικιάζω συνηθως απο τον κένταυρο κ έχει μια υπηρεσία smartkey (δεν το εχω δοκιμασει)που ειναι στην ουσια παραλαβή με κωδικο όπως στο airbnb που κάνεις απρόσωπο check in.
Θα το ψάξω, σε ευχαριστώ!

agmi

Member
Καλα τα λες @paspap αλλα η Centauro στη Σεβιλλη ειναι πολυ εκτος αεροδrομιου και ενω κανεις μονος σου check in & check out σε κουβαλουνε με βανακι both ways στο παρκινγκ τους που αν θυμαμαι καλα ειναι στο ιδιο τετραγωνο με της Hertz. Ειναι κατι χωραφια στο περιμετρικο του αεροδρομιου! Σε μαζευουνε απο το long term parking αριστερα σα βγεις. Ας κοιταξει η ενδιαφερομενη/ος εαν η γραμμη ΑΕΡOΔΡΟΜΙΟΥ τονε/τηνε βολευει ειναι η ΕΑ και σταματαει στην Plaza de Armas, και την αλλη μερα παει στο αεροδρομιο για παραλαβη. Εμεις καναμε πρπ το ιδιο ερχομενοι απο Πορτογαλλια με το flix bus και πηραμε το αμαξι απ'το αεροδρομιο γιατι απ'την πολη ηταν πολυ ακριβοτερο.

MVSylvia

Member
Καλα τα λες @paspap αλλα η Centauro στη Σεβιλλη ειναι πολυ εκτος αεροδrομιου και ενω κανεις μονος σου check in & check out σε κουβαλουνε με βανακι both ways στο παρκινγκ τους που αν θυμαμαι καλα ειναι στο ιδιο τετραγωνο με της Hertz. Ειναι κατι χωραφια στο περιμετρικο του αεροδρομιου! Σε μαζευουνε απο το long term parking αριστερα σα βγεις. Ας κοιταξει η ενδιαφερομενη/ος εαν η γραμμη ΑΕΡOΔΡΟΜΙΟΥ τονε/τηνε βολευει ειναι η ΕΑ και σταματαει στην Plaza de Armas, και την αλλη μερα παει στο αεροδρομιο για παραλαβη. Εμεις καναμε πρπ το ιδιο ερχομενοι απο Πορτογαλλια με το flix bus και πηραμε το αμαξι απ'το αεροδρομιο γιατι απ'την πολη ηταν πολυ ακριβοτερο.

Αυτή είναι μια καλή λύση, ειδικά εφόσον η επιστροφή του αυτοκινήτου θα είναι Μαδρίτη οπότε πρέπει να βρω εταιρία που δέχεται επιστροφή σε άλλη πόλη και η sixt το κάνει. Ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom