KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Αμαν Ιωάννα μου , τι αντιβίωση ;
Εδω ειμαστε για κλινική .... !!!
Εδω ειμαστε για κλινική .... !!!
Μπα! Για εξι-χασμενη προσωπικοτητα μου κανεις!Λουκρητία,ισοβίτης,μοντεχρήστο, κοκορας,γουρουνι, καστράτο
διχασμενη προσωπικοτητα
Μπα! Για εξι-χασμενη προσωπικοτητα μου κανεις!
Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Τι σημαίνει αυτό? πρέπει να ανησυχούμε για την κατάστασή μας ?και σε μένα επικράτησε ο
σε πολύ μικρή απόσταση ακολουθούσε το γρούνι όμως.
Μαζι σου και εγω Νατασα μου! Ουτε εγω νιωθω Λουκρητια!Εμένα Λουκρητία με έβγαλε αλλά καμία σχέση νομίζω. Δεν είμαι τέτοια με την καμία.
Καλά αυτοί που τα φτιάχνουν αυτά είναι επιστήμονες και σε τι κριτήρια στηρίζονται;
Πάντως Λουκρητία που με βγάζει το τεστ δεν είμαι..Που πρέπει να το καταγγείλω αυτό;
Μήπως είναι γουρούνι η Αννα και Ισοβίτης ο Πανος ;Μηπως το αφεντικο οπως βαζει προσφορες για ταξιδια πρεπει να βαλει και καμια προσφορα για κανεναν καλο ψυχιατρο? Μου εβγαλε το γουρουνι με τον ισοβιτη κοντα.Θα το εσκιζε το διπλωμα του ο doc.
.... υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από ένα ταξίδι;Μηπως το αφεντικο οπως βαζει προσφορες για ταξιδια πρεπει να βαλει και καμια προσφορα για κανεναν καλο ψυχιατρο? Μου εβγαλε το γουρουνι με τον ισοβιτη κοντα.Θα το εσκιζε το διπλωμα του ο doc.