• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανακαλύψτε μέσα σας το ζώο !

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
...... με διαφορά (33,53) !!!

Αλαζονεία, υψηλή αυτοεικόνα, διογκωμένη αυτοεκτίμηση, έλλειψη ενσυναίσθησης (κατανόησης των άλλων), συμπεριφορά και σχέσεις εκμετάλλευσης, υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

:shock: :shock: :shock:
Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε...
:roll:
Θα το ξανακάνω...
Μην κουράζεσαι καλή μου, έμαθες και εσύ αυτό που όλοι ξέραμε για σένα. Αλλα μην ανησυχείς εμείς και έτσι ακόμα σε αγαπάμε.:bleh:

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! Δεν ειδα τι λεει για τη Λουκρητια! Μαλλον πρεπει να το ξανακανω το τεστ!

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Μην κουράζεσαι καλή μου, έμαθες και εσύ αυτό που όλοι ξέραμε για σένα. Αλλα μην ανησυχείς εμείς και έτσι ακόμα σε αγαπάμε.:bleh:
Μεταξύ μας τώρα... η αλήθεια είναι ότι

:D

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Γουρούνι βγήκα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αυτο μου εβγαλε για την Λουκριτια:
Φόβος αποτυχίας, υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό σας, απαισιοδοξία, εξάρτηση, αδυναμία ανάληψης ευθυνών.
Δηλαδη:

Αν και ανήκετε στα αιλουροειδή, φαίνεται ότι έχετε πολλά κοινά σημεία με σκύλο που γαβγίζει αλλά δε δαγκώνει.Έχετε ένα δυναμισμό αναμφισβήτητο, αλλά πάντα την τελευταία στιγμή κάτι στραβώνει και δεν πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Συνήθως βέβαια για τις αναποδιές σας φταίνε οι άλλοι, το κατεστημένο, η πουτάνα κοινωνία, με άλλα λόγια δυσκολεύεστε να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας. Ενώ δηλαδή διακρίνετε με ευκολία οτιδήποτε μπορεί να σταθερό εμπόδιο στην εκπλήρωση των αναγκών σας, δύσκολα το ξεπερνάτε. Αν μάλιστα δεν έχετε και κάποιον σύμμαχο, εκτός από τον Καστράτο που σας γράφει στα αυτιά του, δεν προσπαθείτε καν να ξεπεράσετε τη δυσκολία και συνεχίζετε την γκρίνια. Έχετε δηλαδή τάσεις εξάρτησης αλλά στην περίπτωσή σας η εξάρτηση είναι καλυμμένη. Μέσα σας αλλά σε πολύ βάθος κάπου κοντά στον κήπο, υπάρχουν συναισθήματα ανασφάλειας και αδυναμίας τα οποία συγκρούονται με τις πολύ υψηλές απαιτήσεις που έχετε πολύ ανεπτυγμένο το φόβο της αποτυχίας που εκδηλώνεται κυρίως ως αδυναμία δράσης και επειδή σας είναι εύκολο να ρίχνετε αλλού ευθύνες, γίνεστε επιθετικοί και επικριτικοί με τους άλλους. Η επιστημονική ομάδα λοιπόν συνιστά: υπομονή... στους άλλους.

Χμμμ...δεν ειμαι εγω αυτη! Θα ρωτησω σχετικα τον αφεντη!:D

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Θα διαμαρτυρηθώ στην ένωση ψυχολόγων, άλλα γι'αλλα βγάζει αυτό το τεστ... με τρομάζει...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χμ
Δε μ αρέσει... Δε με βγάζει αυτό που θέλω.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Σου παίρνω και το avatar hydronetta διότι μ' έβγαλε 100% γουρούνι... για να μην έχω και καμιά αμφιβολία δηλαδή...:D
Αρνούμαι να εγκαταλείψω την αποκλειστικότητα στο ζωικό βασίλειο

varioAthens

Member
Για καλό μας το έβαλες το τεστ??? Είμαι για το ντιβάνι του ψυχαναλυτή...:roll:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories