Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εξαιρετική επιλογή όπως και να' χει.Τελικά θα είναι Ινδονησία λόγω έλλειψης ήμερων. Το Παλάου στην σύνταξη.
Εξαιρετική επιλογή όπως και να' χει.Τελικά θα είναι Ινδονησία λόγω έλλειψης ήμερων. Το Παλάου στην σύνταξη.
η παρομοίωσις λίαν γλαφυρά και μας δημιουργεί φάση φακου μεγεθυντικου περι της χώρας ταύτης.Φοβερή η Ινδονησία, φτηνή και με χλιδάτες καταστάσεις σε τιμές τυρόπιτας.
Μια μέρα Τζακαρτα 7 μέρες Μπαλί 3 μέρες Περθ 1 μέρα Σιγκαπούρη.η παρομοίωσις λίαν γλαφυρά και μας δημιουργεί φάση φακου μεγεθυντικου περι της χώρας ταύτης.
Nauru, Kiribati ή Μανίλα. Και ή Ταϊβάν που ειναι εντελώς άλλο πράγμα έχει πολυ ενδ8αφερον.Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξίδι στη Μικρονησία, λογικά για τον Νοέμβριο, διάρκειας 2 εβδομάδων.
Οι δύο εναλλακτικές που έχω κατά νου, είναι αφενός μεν το Παλάου, αφετέρου το Γκουάμ με τις Βόρειες Μαριάννες.
Στο ταξίδι θα ήθελα να κάνω snorkeling (δεν έχω άδεια καταδύσεων), πεζοπορίες αλλά να έχει και λίγη ιστορία το μέρος.
Για την περίπτωση του Παλάου, σκεφτόμουν το Κορόρ με τα τριγύρω νησιά, το Πελελιού και εκδρομή στα Ροκς.
Στην περίπτωση των Μαριαννών, είχα κατά νου τη Σαϊπάν και τη Ρότα, και μάλλον και το Τίνιαν.
Από τις πληροφορίες εδώ, καταλαβαίνω πως το Παλάου και μόνο του καλύπτει αυτά που θέλω. Το ερώτημα είναι τι εντυπώσεις έχετε αποκομίσει κυρίως από τις Μαριάννες, αν έχει πάει κάποιος.
Αρχικά έκλινα προς το Παλάου, απλά πιστεύω ότι οι 2 εβδομάδες είναι πολλές μόνο για αυτό και δεν ξέρω με τι να το συνδύαζα μαζί. Η προφανής επιλογή της FSM (τουλάχιστον τα συμπλέγματα Πονπέι και Κοσράε) δυστυχώς μάλλον μένουν εκτός, λόγω των αραιών πτήσεων.
Και άλλοι επίσης περιμένουμε τέτοια ιστοριάρα!Αν πας περιμένω ταξιδιωτική ιστορία υπερπαραγωγή απο εσένα.