Αναζήτηση προορισμού

PanaYota

Member
Τελεια! Αν πας Σρι Λανκα θα εισαι και την περιοδο που ειναι η μεγαλυτερη θρησκευτικη τους γιορτη Esala Perahera στην Kandy. Ασυλληπτες εικονες. Διαρκει 10 μερες η γιορτη αλλα η τελετη ληξης θα ειναι φετος 8 Αυγουστου. Ψαξτο!
View attachment 486892 View attachment 486893
View attachment 486897 View attachment 486900
Τελειοοο.... ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες 🙂

Αλάσκα;;;;
Φαντάζομαι είναι ένας αρκετά ακριβός προορισμός
Μπορείς τον Αύγουστο να πας πρώτα στο Λος Αντζελες απευθείας. Με την Norse Atlantic Airways 500 € και από κει με Delta η United (αν πετάει) να πας Αλασκα! Θα υποβαθμίσετε λίγο την ποιότητα ύπνου και ανάλογα τι είδους περιπέτεια η εμπειριες θέλετε μπορεί να το πάτε κοντά στα 1500 € το άτομο!
Πάντως η Ινδονησια για Αύγουστο με τον προϋπολογισμό που θέλετε είναι πιο εύκολο να κάνετε μια …. υπερπαραγωγή!

tatooine

Member
Αλάσκα;;;;
Φαντάζομαι είναι ένας αρκετά ακριβός προορισμός
Είναι για τις ερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων, άρα χειμώνας. Στην Αλάσκα είναι χαμηλή σεζόν δεν παύει όμως να είναι ενδιαφέρουσα και έχει και το σέλας.
Στην Ινδονησία θα γίνετε χαμούλης γιατί η σαιζόν είναι υψηλή.
Για Παλάου ενδιαφέρομαι πάρα πολύ, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο ακόμα. Για να φτάσεις εκεί είναι μια μικρή περιπέτεια.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Παλάου Μικρονησία (ROR) ή Ιλλινόις Αλάσκα ή Τζακαράντα Μπαλί; Για χειμώνα.
Από εμένα το πρώτο, αν και η πρόσβαση εκεί χωρίς μίλια θα είναι μία επιπλέον πρόκληση. Ακόμη και αν ήταν και μόνο ο ένας από τους δύο προορισμούς. Η οργάνωση είναι μια ακόμη δυσκολία σε σχέση με τους άλλους προορισμούς, αλλά έχεις όλο το χρόνο μέχρι τότε... :clap:

tatooine

Member
Από εμένα το πρώτο, αν και η πρόσβαση εκεί χωρίς μίλια θα είναι μία επιπλέον πρόκληση. Ακόμη και αν ήταν και μόνο ο ένας από τους δύο προορισμούς. Η οργάνωση είναι μια ακόμη δυσκολία σε σχέση με τους άλλους προορισμούς, αλλά έχεις όλο το χρόνο μέχρι τότε... :clap:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Για Κορόρ πετάει η γιουναιτεντ από Μανίλα έχει διαθεσιμότητα άλλα, (υπάρχει το αλλά) ζητάει 40Κ μίλια ανά διαδρομή ανά άτομο για 3 ώρες πτήση, προφανώς γιατί αλλάζει ήπειρο. Το κανονικό εισιτήριο είναι 500 εύρω ανά διαδρομή περίπου λόγω ίσως μικρού ανταγωνισμού.
Επίσης θέλει άλλα 45Κ για να φτάσεις σε προορισμό που έχει πτήση. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To Palau ειναξ μαγεία και ο καλύτερος βυθός που έχω δει οπουδήποτε, χωρια τα θαύματα της φύσεως. Η Μικρονησια είναι όμορφη γιατί κάθε νησί είναι τελείως διαφορετικό αλλά επειδή από τα ποστ σου σε έχω κόψει για καλοπερασακια, να έχεις υπόψη σου οτι δεν έχει και τίποτε υποδομές της προκοπής, καποια νησια ειναι πιο κοντα στο πρωτογονο. Όταν πήγα εγώ η united για τις πτήσεις ανάμεσα στα νησιά ζητούσε 12.500 μίλια και 5€.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.822
Μέλη
39.565
Νεότερο μέλος
maraki1977

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom