Αναζήτηση προορισμού

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
?
Μαρόκο, δεν υπάρχει σύγκριση. Με 2-3 εβδομάδες θα δείτε πολλά και εκτός των πολύ γνωστών.
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Εξαιρετικοί προορισμοί και οι δύο, αλλά για τόσο διάστημα, θα επέλεγα Μαρόκο.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα στο αγαπημένο μου forum.

Σχεδιάζω ταξίδι με τον άντρα μου Μάρτιο ή Απρίλιο και σκεφτόμαστε έναν από τους παρακάτω προορισμούς:
Βιετνάμ, Φιλιππινες, Ιαπωνία ή Βραζιλία (ξέρω ότι είναι διαφορετικές επιλογές αλλά είμαστε πολύ μπερδεμένοι)

Μας ενδιαφέρει να δούμε ένα διαφορετικό πολιτισμό, καλό φαγητό, αξιοθέατα δραστηριότητες και γιατί όχι και κάποια και παραλία (όχι απαραίτητο όμως) κτλ.

Ποιος προορισμός αξίζει για 1ος;

Μαζί με τον Νάσο και τον Γιώργο, κι εγώ θα ψήφιζα άνετα Ιαπωνία, αν και το κόστος θα είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με τους άλλους προορισμούς. 🇯🇵

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ανάμεσα σε ΜΑρόκο και Ιορδανία μου άρεσε περισσότερο η Ιορδανία, αλλά το Μαρόκο θέλει όντως αρκετά περισσότερο χρόνο, οποτε κι εγώ Μαρόκο ψηφίζω εκεί.

domino

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Μεταξύ Μαρόκου και Ιορδανίας με την προυπόθεση οτι έχουμε 2-3 εβδομάδες ( φεβρουάριο - Μάρτιο) στην διάθεση μας, ποιον από τους δυο προορισμούς θα προτείνατε?
Μας αρέσουν τα off the beaten και ιστορικά μέρη και κυρίως σημεία που τα βλεπέις και σκέφτεσαι ''τι λες τωρα?', είμαστε νέοι (25-26) και θα μετακινούμαστε κυρίως με λεωφορεία - τρένα (ποιά χώρα είναι πιο οκ σε αυτόν τον τομέα?).
15 μέρες Μαρόκο και 5 Ιορδανία.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.818
Μέλη
39.557
Νεότερο μέλος
tsakrikas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα