Μαλτα η Σικελια.Τα τελευταία χρόνια πηγαίνω κεντρική Ευρώπη τον χειμώνα κ αυτή τη φορά θα ήθελα λίγο λιγότερο κρύο γιατι όλη μέρα γυρνάμε.(καφέ, αξιοθέατα, φαγητό, ποτό κ κυρίως περπάτημα!!) Budget δεν έχω, αφού θα είναι για λίγες μέρες.
Κωνσταντινούπολη θα κάνει κρύο.Προς Κωνσταντινούπολη τείνω, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει τον χειμώνα. Οι περισσότεροι μου λένε ότι πρέπει να πάω άνοιξη
Θέμα τύχης είναι. Εγώ πήγα τέλη Γενάρη φέτος και είχε ανοιξιάτικο καιρό. Πέρσι πήγαν φίλοι την ίδια περίπου περίοδο και είχε μισό μέτρο χιόνι.Προς Κωνσταντινούπολη τείνω, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει τον χειμώνα. Οι περισσότεροι μου λένε ότι πρέπει να πάω άνοιξη
Εγω πηγα περσι καταχειμωνο, αρχες φλεβαρη και σκασαμε! Τα μπουφαν που χρειαζονταν στην Ελλαδα δλδ τα ειχαμε στα χερια. Ουτε βροχη ουτε τπτ. ΟΜΩΣ τέλος Μαρτιου θεωρω οτι θα ειναι σιγουρα καλυτερα. Της ταιριάζει πιο πολύ η ανοιξη θεωρω.Λισαβονα τετοια εποχη πως ειναι?Εχει καλο καιρο συνηθως ή θα με φαει το κρυο,η υγρασια και ο αερας?
Τελη Μαρτιου προς 25η ειναι καλυτερα?
Ρουμανια Κρακοβια Κωνσταντινουπολη θα εχει ΚΡΡΡΡΡΡΡΥΟ. Θα προτεινω κι εγω ενα Μαροκο, μια Μαλτα, μια Ιορδανια, μια Αιγυπτο βρε αδερφε...Προς Κωνσταντινούπολη τείνω, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει τον χειμώνα. Οι περισσότεροι μου λένε ότι πρέπει να πάω άνοιξη
Εφόσον έχετε τόσο μικρό μπάτζετ και λίγες μέρες, θα πάτε κάπου κοντά. Εγώ θα πρότεινα κάποιο προορισμό στην Ιταλία ή Κρακοβία ή Βουδαπέστη ή Κων/πολη.Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε μια παρέα 3 ατόμων οι οποίοι έχουν πάει σε ελάχιστους προορισμούς στο εξωτερικό. Σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε την περίοδο 27/12-31/12 ή 2/01-6/01. Το budget κυμαίνεται από 300-400 και θέλουμε να πετάξουμε απο Θεσσαλονίκη. Ποιους προορισμούς προτείνεται ?