antonia3108
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΠΕΡΟΥ
Γεια σου σε ολα μονη ως τώραΣε όλα τα μέρη που αναφέρεις με πρακτορεία πήγες ή έκανες και ορισμένα μόνη σου(οργάνωση δική σου εννοώ);
Γεια σου σε ολα μονη ως τώραΣε όλα τα μέρη που αναφέρεις με πρακτορεία πήγες ή έκανες και ορισμένα μόνη σου(οργάνωση δική σου εννοώ);
Επομένως δεν ενδιαφέρουν τα πρακτορεία και οι τιμές τους.Απο τα μέρη που αναφέρεις θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στο Περού νομίζω.Υπάρχουν σχετικά θέματα με πολλές πληρφορίες στο φόρουμ.Διάβασε τα και μετά ρωτάς συγκεκριμένα αν έχεις ακόμη απορίες.Γεια σου σε ολα μονη ως τώρα
Ευχαριστώ πολύ αρχικά για την απάντηση.Λαός-Βιετνάμ-Καμποτζη είναι έξοχη ιδέα, ιδίως αν δεν έχεις πάει προς τα κει. Προτείνεται με 1000.
Ινδονησια! Κατάλληλη εποχή, μεγάλη ποικιλία σε τοπία, μέρη, φύση. Και πιστεύω αρκετά πιο φτηνό ταξίδι. Η Κολομβια, αυστηρά προσωπικά βέβαια, δε μου λέει κάτι, έχει η Ν. Αμερική πολύ καλύτερα διαμάντια, εκτός βέβαια αν έχεις πάει σχεδόν παντού εκεί.Ταξιδι τελος Ιουνίου και για 23-24 μέρες.. Έχω καταλήξει σε Ινδονησία ή Κολομβία.Κόστος παρόμοιο μαζι με καμια εσωτερική πτήση. Ειμαι πριν κλεισω κάτι. Σπάω το κεφαλι μου δε μπορω να αποφασισω. Ευχάριστος πονοκέφαλος που λενε και για τους προπονητές όταν εχουν πολλες λύσεις.
Ίσως είναι όντως καλύτερη εποχή για την Ινδονησία, αλλά αν ξέρεις τι θες να δεις στην Κολομβία, τσεκαρε την γιατί έχει τόσα διαφορετικά κλίματα που μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να την δεις.Ταξιδι τελος Ιουνίου και για 23-24 μέρες.. Έχω καταλήξει σε Ινδονησία ή Κολομβία.Κόστος παρόμοιο μαζι με καμια εσωτερική πτήση. Ειμαι πριν κλεισω κάτι. Σπάω το κεφαλι μου δε μπορω να αποφασισω. Ευχάριστος πονοκέφαλος που λενε και για τους προπονητές όταν εχουν πολλες λύσεις.