• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αναγνώστηκε από τον άμβωνα και έμειναν άφωνοι

ANEL

Member
Εκφραστείτε - και εκτονωθείτε -ελεύθερα.
O ...ιδιοκτήτης απουσιάζει ( έχει πεταχτεί μέχρι την εφορία να δηλώσει την νέα του ιδιοκτησία και να αλλάξει το Ε9).

Μετά απ αυτά δέχομαι τον τίτλο του Μουλά ή του Χομεινί..

Αφεριμ εφέντη...vagantos:xmas_cheesygrin:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ενα απο τα πραγματα που μου αρεσουν σε αυτο το φορουμ ειναι οτι απο το μαθημα των θρησκευτικων στα σχολεια και τους καθηγητες που το διδασκουν φθανουμε σε σχολιασμο για το ΔΝΤ. Τωρα φταιω εγω που θα οξυνω το θεμα προσθετωντας την εγκυκλιο της Ιερας Συνοδου γραμμενη απο την Μητροπολιτη Σιατιστης Παυλο (Borealis απο τα μερη σου δεν ειναι αυτος;) H ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ Χριστιανικ? Βιβλιογραφία

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μα δεν ηταν ποτέ το θέμα μας το μάθημα των Θρησκευτικών.
Το θέμα μας υπενθυμίζω πως ήταν "η ανάρμοστη σχέση της τρύπας του όζοντος με τη μπεσαμέλ γαρδούμπας "

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγω παντως κανω τη γαρδουμπα χωρις μπεσαμελ. Που ακουστηκε μπεσαμελ στη γαρδουμπα! Μπεσαμελ μονο στο παστιτσιο!

Borealis

Member
Ε,τότε μάλλον κι εγώ θα είμαι αρχιμανδρίτης με παρόμοια δικαιολογητικά.
Αγαπητέ Μαλτάκια εσένα πήρε η χαρά σε προηγούμενο ποστ σου, που ο Μεταλληνός είναι σοβαρά ταγμένος στην ορθοδοξία, δεν τα είπε κανένας άλλος...

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εκφραστείτε - και εκτονωθείτε -ελεύθερα.
O ...ιδιοκτήτης απουσιάζει ( έχει πεταχτεί μέχρι την εφορία να δηλώσει την νέα του ιδιοκτησία και να αλλάξει το Ε9).
Τελικά αν σου κολλήσουν την ταμπέλα είναι ματαιοπονία να προσπαθεις να αποδειξεις ότι δεν είσαι ελέφας. Παλιότερα κάποιο μέλος μου στειλε πμ και με ρωτούσε αν ήταν αλήθεια οτι ειμαι καθηγητής στη ... Θεολογική Σχολή !!!!
Σας ξερω εσας της εκκλησιας, εχετε μαζεψει ολη την κινητη και ακινητη περιουσια του εθνους:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Σας ξερω εσας της εκκλησιας, εχετε μαζεψει ολη την κινητη και ακινητη περιουσια του εθνους:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Την μαζέψαμε για τα γεράματά μας τέκνον μου.
Εσεις τι να την κάνετε την περιουσία;
Με λίγη προσοχή θα πάτε στον Παράδεισο ( όπου ως γνωστόν για την διαμονή δεν απαιτούνται χρήματα)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αγαπητέ Μαλτάκια εσένα πήρε η χαρά σε προηγούμενο ποστ σου, που ο Μεταλληνός είναι σοβαρά ταγμένος στην ορθοδοξία, δεν τα είπε κανένας άλλος...

Είδες να με παίρνει η χαρά;
Απλώς είπα ότι εκπροσωπεί άριστα αυτό που είναι.Δηλαδή αν πω ότι ο Χίτλερ ήταν ο τέλειος Ναζί,αυτό κάνει εμένα ναζιστή;

Μην βγάζεις σε παρακαλώ συμπεράσματα από εκεί που δεν υπάρχουν,όπως ένα άλλο διάσημο μέλος του φόρουμ,γιατί είσαι κατά πολύ σοβαρότερός του.

GTS

Member
Θα θέλατε εναν καθηγητή αυτής της ποιότητας να κάνει μάθημα (οποιασδήποτε ειδικότητας) στο βλαστάρι σας;

Όχι. Πέραν του ότι δεν ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο της ομιλίας, δε θα ήθελα κανείς θεολόγος να έχει επαφή με τα παιδιά μου στο σχολικό περιβάλλον. Προσωπικά δε θα ήθελα καν να έχουν καθηγητή που να πιστεύει ότι ο Ιησούς υπήρξε, ότι πήγε σ' ένα γάμο κι έκανε τα νερά τα κρασιά, ότι έβρεχε ψάρια, ότι άνοιξε η θάλασσα στα δυο, που να πιστεύει σε καλικάτζαρους, εξωγήινους κλπ.Φυσικά το να είναι κάποιος άθεος δεν αποτελεί εγγύηση πως είναι σοβαρός καθηγητής, αλλά -για τα δικά μου πιστεύω- τουλάχιστον αποτελεί εγγύηση πως δε θα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου με θρησκευτικές μισαλλοδοξίες.
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Δηλαδή δε μπορεί κάποιος να είναι ικανός διδάσκαλος, ικανός παιδαγωγός και στην ιδιωτική του ζωή, χωρίς κηρύγματα, φανατισμούς και προσηλυτισμό μικρών παιδιών, να πιστεύει στο Βράχμα, στο Δία και την Αθηνά? Ας μη ταυτίζουμε όλο το κόσμο με τον Άνθιμο, σίγουρα υπάρχουν πολλοί σεβάσμιοι δάσκαλοι που σεμνά, ιδιωτικά πιστεύουν κάπου χωρίς να προκαλούν και είναι συνάμα έξοχοι σε αυτό που κάνουν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μόνο που η ανάγνωση από άμβωνος δεν είναι ιδιαιτέρως ιδιωτική.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom