• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανέβασμα φωτογραφιών

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
το ιδιο αντιμετωπίζω καιρο τωρα..

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Έχουμε κανένα νεότερο για το θέμα μας; Ακόμη δεν ανεβαίνουν μεγάλα αρχεία...:(
Υπάρχουν ελπίδες ή πρέπει να τα μικρύνουμε με πρόγραμμα προκειμένου να τα ανεβάζουμε;
Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία μετατροπής του μεγέθους σε φωτογραφίες...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Υπάρχουν ελπίδες ή πρέπει να τα μικρύνουμε με πρόγραμμα προκειμένου να τα ανεβάζουμε;
Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και χρόνια καθυστερούν οι σιτορίες, τουλάχιστον οι δικές μου. Αν δεν υπήρχε αυτός ο νταλκάς θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και εγώ όσες φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή έχω ανεβάσει μέχρι τώρα, είτε σε ιστορίες είτε σε άλλα thread, έχω αναγκαστεί να τις μικρύνω με κάποιο πρόγραμμα. Μόνο οι φωτογραφίες από κινητό ανεβαίνουν κανονικά.
Συμφωνώ με τον @Yorgos ότι αυτό είναι μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία στη συγγραφή των ιστοριών και ένας πολύ σοβαρός λόγος σκέψης για να ξεκινήσω ή όχι να γράφω μετά από κάποιο ταξίδι την ιστορία.
Δεν ξέρω τελικά πώς καταφέρνω κάθε φορά και το ξεπερνάω και γράφω την ιστορία, μάλλον έχω ξεχάσει την ταλαιπωρία της προηγούμενης φοράς ή η δημιουργικότητα και η έξαψη με ωθούν περισσότερο στην κατεύθυνση να γράψω παρά να μην γράψω.
Σίγουρα λοιπόν, αν δεν υπήρχε αυτός ο νταλκάς όπως λέει και ο Γιώργος θα ήμασταν πολύ καλύτερα.

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Ξέχασα να αναφέρω στο προηγούμενο post και ένα "κόλπο" που έχω ανακαλύψει για να αποφεύγω τη διαδικασία συμπίεσης των φωτογραφιών όταν θέλω να ανεβάσω λίγες σε κάποιο thread (όχι για τον μεγάλο όγκο φωτογραφιών που βάζω στις ιστορίες).
Τί κάνω λοιπόν: περνάω τις φωτογραφίες της φωτογραφικής μηχανής που με ενδιαφέρουν στο κινητό και μετά τις στέλνω στο what's app ενός άλλου κινητού, μου τις στέλνει πάλι πίσω στο δικό μου και οι φωτογραφίες είναι έτοιμες να ανέβουν από το κινητό φυσικά χωρίς άλλη διαδικασία.

Last edited:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω πάλι απλώς επιλέγω να τις ανεβάζω σε άλλο site (flickr.com) και να τις ενσωματώνω από κει.
Μου δίνει κι έτοιμο bbcode για να μην ταλαιπωρούμαι...

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εγω πάλι απλώς επιλέγω να τις ανεβάζω σε άλλο site (flickr.com) και να τις ενσωματώνω από κει.
Μου δίνει κι έτοιμο bbcode για να μην ταλαιπωρούμαι...
Και εγώ εκεί τις βάζω αλλά πολλές φορές τις βγάζει με σφάλμα στο forum (ένα κόκκινο Χ)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και εγώ εκεί τις βάζω αλλά πολλές φορές τις βγάζει με σφάλμα στο forum (ένα κόκκινο Χ)
Αυτό μου συμβαίνει όταν επιλέγω μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που πραγματικά έχει η συγκεκριμένη φωτογραφία που θέλω να εισάγω. Διάλεξε μικρότερη ανάλυση και θα είσαι ΟΚ.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Αυτό μου συμβαίνει όταν επιλέγω μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που πραγματικά έχει η συγκεκριμένη φωτογραφία που θέλω να εισάγω.
Εμένα αν κατάλαβα καλά γίνετε όταν για κάποιο λόγο από την Original ποιότητα πάει σε ποιο Low! Επίσης όταν βάζεις το bbcode στο παίρνει σωστά ? Εννοώ απλά το κάνεις paste και η εικόνα εμφανίζετε ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εμένα αν κατάλαβα καλά γίνετε όταν για κάποιο λόγο από την Original ποιότητα πάει σε ποιο Low! Επίσης όταν βάζεις το bbcode στο παίρνει σωστά ? Εννοώ απλά το κάνεις paste και η εικόνα εμφανίζετε ?
Ναι. Συνήθως το αλλάζω όμως και αφήνω μόνο τη φωτο.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Ναι. Συνήθως το αλλάζω όμως και αφήνω μόνο τη φωτο.
Άρα στην ουσία κάνεις ότι κ εγώ! Αφήνεις μόνο το [ I M G ] [ / I M G ] (το γράφω με κενά γιατί αλλιώς το παίρνει σαν εικόνα)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom