LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
το ιδιο αντιμετωπίζω καιρο τωρα..
Έχουμε κανένα νεότερο για το θέμα μας; Ακόμη δεν ανεβαίνουν μεγάλα αρχεία...Οκ το κοιτάω
Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και χρόνια καθυστερούν οι σιτορίες, τουλάχιστον οι δικές μου. Αν δεν υπήρχε αυτός ο νταλκάς θα ήμασταν πολύ καλύτερα.Έχουμε κανένα νεότερο για το θέμα μας; Ακόμη δεν ανεβαίνουν μεγάλα αρχεία...
Υπάρχουν ελπίδες ή πρέπει να τα μικρύνουμε με πρόγραμμα προκειμένου να τα ανεβάζουμε;
Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία μετατροπής του μεγέθους σε φωτογραφίες...
Και εγώ όσες φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή έχω ανεβάσει μέχρι τώρα, είτε σε ιστορίες είτε σε άλλα thread, έχω αναγκαστεί να τις μικρύνω με κάποιο πρόγραμμα. Μόνο οι φωτογραφίες από κινητό ανεβαίνουν κανονικά.Έχουμε κανένα νεότερο για το θέμα μας; Ακόμη δεν ανεβαίνουν μεγάλα αρχεία...
Υπάρχουν ελπίδες ή πρέπει να τα μικρύνουμε με πρόγραμμα προκειμένου να τα ανεβάζουμε;
Είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία μετατροπής του μεγέθους σε φωτογραφίες...
Και εγώ εκεί τις βάζω αλλά πολλές φορές τις βγάζει με σφάλμα στο forum (ένα κόκκινο Χ)Εγω πάλι απλώς επιλέγω να τις ανεβάζω σε άλλο site (flickr.com) και να τις ενσωματώνω από κει.
Μου δίνει κι έτοιμο bbcode για να μην ταλαιπωρούμαι...
Αυτό μου συμβαίνει όταν επιλέγω μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που πραγματικά έχει η συγκεκριμένη φωτογραφία που θέλω να εισάγω. Διάλεξε μικρότερη ανάλυση και θα είσαι ΟΚ.Και εγώ εκεί τις βάζω αλλά πολλές φορές τις βγάζει με σφάλμα στο forum (ένα κόκκινο Χ)
Εμένα αν κατάλαβα καλά γίνετε όταν για κάποιο λόγο από την Original ποιότητα πάει σε ποιο Low! Επίσης όταν βάζεις το bbcode στο παίρνει σωστά ? Εννοώ απλά το κάνεις paste και η εικόνα εμφανίζετε ?Αυτό μου συμβαίνει όταν επιλέγω μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που πραγματικά έχει η συγκεκριμένη φωτογραφία που θέλω να εισάγω.
Ναι. Συνήθως το αλλάζω όμως και αφήνω μόνο τη φωτο.Εμένα αν κατάλαβα καλά γίνετε όταν για κάποιο λόγο από την Original ποιότητα πάει σε ποιο Low! Επίσης όταν βάζεις το bbcode στο παίρνει σωστά ? Εννοώ απλά το κάνεις paste και η εικόνα εμφανίζετε ?
Άρα στην ουσία κάνεις ότι κ εγώ! Αφήνεις μόνο το [ I M G ] [ / I M G ] (το γράφω με κενά γιατί αλλιώς το παίρνει σαν εικόνα)Ναι. Συνήθως το αλλάζω όμως και αφήνω μόνο τη φωτο.
Περίπου. Δες κάποια από τις πρόσφατες ιστορίες μου...Άρα στην ουσία κάνεις ότι κ εγώ! Αφήνεις μόνο το [ I M G ] [ / I M G ] (το γράφω με κενά γιατί αλλιώς το παίρνει σαν εικόνα)