• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Ουτε αυτη ειναι ξενη σειρα αλλα σας προτρεπω να τη δειτε: «Μαυροι Πινακες». Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο και εχω μεινει με το σαγονι κατω. Μιλαμε για ΕΠΟΣ. Σκηνοθεσια που σε καποια σημεια θυμιζει σκανδιναβικη σειρα, σεναριο α-π-ι-θ-α-ν-ο, ανατρεπτικο φιναλε, συγκινηση, ωραιες ερμηνειες… Δεν πρεπει να πω περισσοτερα μιας και προκειται για αστυνομικη σειρα… Δειτε το!!!

Με παρακίνησες και είδα όοολη τη σειρά,είναι 10 επεισόδια μιάς ώρας!
Πραγμαικά πολύ ενδιαφέρουσα,επιτέλους μιά ελληνική σειρά που διαφέρει στο μέγιστο από τις υπόλοιπες...των ατελείωτων επεισοδίων με επαναλαμβανόμενα παρόμοια μοτίβο κλπ
Το μόνο αρνητικό για μένα που δεν μου άρεσε είναι μιά.. ερμηνεία..η ηθοποιός που είναι και η βασική πρωταγωνίστρια..η επικεφαλης γυναίκα αστυνομικός που την βρήκα..πολυ μέτρια έως ατάλαντη δυστυχώς.

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε!!θα την παρομοίαζα και με ισπανική σειρά μυστηρίου και θρίλερ,
με πλοκή,δυνατό σενάριο,γενικά το κάστ των ηθοποιών αρκετά καλό ειδικό Παπαζήσης!! υποκλινομαι,επίσης Παπαληγούρα κλπ
Ειδικά με το φινάλε που είδα την θεωρώ εφάμιλλη των πανέξυπνων ανατρεπτικών ισπανικών ταινιών!!
ενώ από τη μέση και μετά κάπου θεωρείς ότι οκ σχεδόν καταλάβαμε υποθέτουμε περί τίνος πρόκειται...
έρχεται η έκπληξη και λες ουάου!!!
Ισως μέχρι στιγμής απο΄τις λίγες έστω ελληνικές σειρές που έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει είτε εποχής είτε..χαζοαισθηματικές είτε αστυνομικές νομίζω ότι είναι ο,τι καλύτερο!!
και το σημαντικό πλεονέκτημα πέραν των άλλων που προανέφερα είναι το ότι έχει αρχη μέση τέλος..γρήγορα,δεν κουράζει,δεν "χάνεται"σε κύκλους και αλλαγές και προσθήκες νέου κάστ κλπ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πραγμαικά πολύ ενδιαφέρουσα,επιτέλους μιά ελληνική σειρά που διαφέρει στο μέγιστο από τις υπόλοιπες...των ατελείωτων επεισοδίων με επαναλαμβανόμενα παρόμοια μοτίβο κλπ
Το μόνο αρνητικό για μένα που δεν μου άρεσε είναι μιά.. ερμηνεία..η ηθοποιός που είναι και η βασική πρωταγωνίστρια..η επικεφαλης γυναίκα αστυνομικός που την βρήκα..πολυ μέτρια έως ατάλαντη δυστυχώς.

Στα υπόλοιπα συμφωνούμε!!θα την παρομοίαζα και με ισπανική σειρά μυστηρίου και θρίλερ,
με πλοκή,δυνατό σενάριο,γενικά το κάστ των ηθοποιών αρκετά καλό ειδικό Παπαζήσης!! υποκλινομαι,επίσης Παπαληγούρα κλπ
Ειδικά με το φινάλε που είδα την θεωρώ εφάμιλλη των πανέξυπνων ανατρεπτικών ισπανικών ταινιών!!
ενώ από τη μέση και μετά κάπου θεωρείς ότι οκ σχεδόν καταλάβαμε υποθέτουμε περί τίνος πρόκειται...
Ισως μέχρι στιγμής απο΄τις λίγες έστω ελληνικές σειρές που έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει είτε εποχής είτε..χαζοαισθηματικές είτε αστυνομικές νομίζω ότι είναι ο,τι καλύτερο!!
και το σημαντικό πλεονέκτημα πέραν των άλλων που προανέφερα είναι το ότι έχει αρχη μέση τέλος..γρήγορα,δεν κουράζει,δεν "χάνεται"σε κύκλους και αλλαγές και προσθήκες νέου κάστ κλπ
Πού παιζεται;

varioAthens

Member

Εγω δεν ενοχληθηκα απο την ερμηνεια της πρωταγωνιστριας, πιο πολυ η Παπαληγουρα με ενοχλει που ειναι οπως παντα καπως υπερβολικη… αλλα αυτα ειναι πταισματα… Προσωπικα ειχα να εντυπωσιαστω τοσο με ελληνικη δουλεια απο το «Ετερος Εγω» την ταινια.

paykopete

Member
Εγω δεν ενοχληθηκα απο την ερμηνεια της πρωταγωνιστριας, πιο πολυ η Παπαληγουρα με ενοχλει που ειναι οπως παντα καπως υπερβολικη… αλλα αυτα ειναι πταισματα… Προσωπικα ειχα να εντυπωσιαστω τοσο με ελληνικη δουλεια απο το «Ετερος Εγω» την ταινια.
Τελειωσα και εγω τους Μαυρους Πινακες και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη ελληνικη αστυνομικη σειρα! Στεκεται και στο εξωτερικο ανετοτατα! Μπραβο!

varioAthens

Member
Εχει να προτεινει κανεις ταινιες και σειρες στο Νetflix μια που τωρα στις γιορτες υπαρχει χρονος και διαθεση για binge-watching?
Mονη μου ρωταω, μονη μου απανταω...
Σε οποιον αρεσουν σειρες τυπου Lost, τα μεταφυσικα στοιχεια, οι δυστοπικες κοινωνιες και η κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα με εξτραδακι λιγο τρομο τυπου Walking Dead: "FROM".
Ατελειωτο "καψιμο" back to back τα επεισοδια.
Απο τους δημιουργους του Lost οποτε μια επιφυλαξη αν θα μας λυθουν στο τελος οι αποριες, ωστοσο σε παρασερνει και δεν μπορεις να σταματησεις.

Extra muros

Member
Mονη μου ρωταω, μονη μου απανταω...

Από νετφλιξ ξεκίνησα το La Palma και μετά είδα ότι συζητιέται αρκετά, εντάξει συμπαθητικό ως τώρα, δε βλέπω όμως προς τι ο διάχυτος ενθουσιασμός, έχουμε δει πολλά παρόμοια σε μικρή και μεγάλη οθόνη δεκαετίες τώρα.

Πρόωρο ακόμα για οριστικά συμπεράσματα, αλλά μετά από δύο επεισόδια συμμερίζομαι τις καλές κριτικές για τα 100 χρόνια μοναξιάς. Εντάξει δεν έχω απαίτηση να φτάσει το βιβλίο, δεδομένου μάλιστα ότι ξεκινά την αφήγηση ακριβώς ανάποδα, αλλά αν συγκρίνω με το τι έχει τραβήξει ο Μαρκές σε δραματοποιήσεις του έργου του με κορυφαία (από τον πάτο) στιγμή τον Έρωτα στα χρόνια της χολέρας, μιλάμε για έτη φωτός προόδου.

Κατά τα λοιπά βλέπω στο cosmote tv το The agency, βασισμένο σε γαλλική σειρά, κλασικό κατασκοπευτικό δράμα μέχρι στιγμής, άλλη μια φορά που πρέπει να εντρυφήσουμε στην ανθρώπινη πλευρά των πρακτόρων ευαγών ιδρυμάτων όπως η CIA, ωστόσο έχει ατμοσφαιρική σκηνοθεσία και καλό καστ, ειδικά ο Φασμπεντερ με με την Τurner-Smith έχουν από τις καλύτερες χημείες που έχω δει σε τηλεοπτικό ζευγάρι.

Επίσης παρακολουθώ το Woman in the Wall, λίγο μακρόσυρτο, αλλά σειρά του BBC πόσο κακή μπορεί να είναι, ειδικά με Ρουθ Γουίλσον πρωταγωνίστρια και συμπρωταγωνιστή το θεό-θεό-θεό δε σε λένε Ντάριλ Μακκόρμακ. Το θέμα με τα άσυλα της Μαγδαληνής είναι βέβαια αρκετά πολυφορεμένο θέμα (αν και προσωπικά έχω δει μόνο το Magdalene Sisters κι όχι ακόμα το πρόσφατο φιλμ με τον τεράστιο Κίλιαν Μέρφι που όπως κατάλαβα βασίζεται σε βιβλίο της ίδιας θεματολογίας), το ίδιο ωστόσο ισχύει για πάρα πολλά άλλα μοτίβα και πλοκές, οπότε από μόνο του δεν είναι αρνητικό, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τόσο τραγικά πραγματικά ιστορικά γεγονότα.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τελειωσα και εγω τους Μαυρους Πινακες και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη ελληνικη αστυνομικη σειρα! Στεκεται και στο εξωτερικο ανετοτατα! Μπραβο!
Τελεια η σειρά. Η πρωταγωνιστρια δε μου άρεσε καθόλου..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.752
Μέλη
39.491
Νεότερο μέλος
kmkostas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom