romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Με παρακίνησες και είδα όοολη τη σειρά,είναι 10 επεισόδια μιάς ώρας!Ουτε αυτη ειναι ξενη σειρα αλλα σας προτρεπω να τη δειτε: «Μαυροι Πινακες». Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο και εχω μεινει με το σαγονι κατω. Μιλαμε για ΕΠΟΣ. Σκηνοθεσια που σε καποια σημεια θυμιζει σκανδιναβικη σειρα, σεναριο α-π-ι-θ-α-ν-ο, ανατρεπτικο φιναλε, συγκινηση, ωραιες ερμηνειες… Δεν πρεπει να πω περισσοτερα μιας και προκειται για αστυνομικη σειρα… Δειτε το!!!
Πραγμαικά πολύ ενδιαφέρουσα,επιτέλους μιά ελληνική σειρά που διαφέρει στο μέγιστο από τις υπόλοιπες...των ατελείωτων επεισοδίων με επαναλαμβανόμενα παρόμοια μοτίβο κλπ
Το μόνο αρνητικό για μένα που δεν μου άρεσε είναι μιά.. ερμηνεία..η ηθοποιός που είναι και η βασική πρωταγωνίστρια..η επικεφαλης γυναίκα αστυνομικός που την βρήκα..πολυ μέτρια έως ατάλαντη δυστυχώς.
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε!!θα την παρομοίαζα και με ισπανική σειρά μυστηρίου και θρίλερ,
με πλοκή,δυνατό σενάριο,γενικά το κάστ των ηθοποιών αρκετά καλό ειδικό Παπαζήσης!! υποκλινομαι,επίσης Παπαληγούρα κλπ
Ειδικά με το φινάλε που είδα την θεωρώ εφάμιλλη των πανέξυπνων ανατρεπτικών ισπανικών ταινιών!!
ενώ από τη μέση και μετά κάπου θεωρείς ότι οκ σχεδόν καταλάβαμε υποθέτουμε περί τίνος πρόκειται...
έρχεται η έκπληξη και λες ουάου!!!
Ισως μέχρι στιγμής απο΄τις λίγες έστω ελληνικές σειρές που έχω κατά καιρούς παρακολουθήσει είτε εποχής είτε..χαζοαισθηματικές είτε αστυνομικές νομίζω ότι είναι ο,τι καλύτερο!!
και το σημαντικό πλεονέκτημα πέραν των άλλων που προανέφερα είναι το ότι έχει αρχη μέση τέλος..γρήγορα,δεν κουράζει,δεν "χάνεται"σε κύκλους και αλλαγές και προσθήκες νέου κάστ κλπ