Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Tην είδα, αλλά δε μου άρεσε ιδιαίτερα, με το ζόρι είδα τα τελευταία επεισόδια (είναι λίγα πάντως). Νομίζω πρέπει να σου αρέσει λίγο το θέμα "βασιλικές οικογένειες" για να την αντέξεις, 10 επεισόδια με τόσα ανούσια θέματα (αν άφησαν την αδερφη της να παντρευτεί ένα χωρισμένο κλπ κλπ) σε κάνουν να σκέφτεσαι κρίμα την παραγωγή, τόσα λεφτά να χαλάσουν για να κάνουν μια σειρά για τα προσωπικά των γαλαζοαίματων. Καλογυρισμένη πάντως και έχει ενδιαφέρον η προσωπικότητα του Τσώρτσιλ, τα της Ελισσάβετ τα παραβρήκα trivial.Όσοι είστε συνδρομητές στο Netflix αξίζει να δείτε τη σειρά The Crown. Πρόκειται για την ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ (της Β, της εν ενεργεία δηλαδη) από λίγο πριν τη στέψη της το 1952 μέχρι σήμερα. Παρουσιάζεται η σχέση της με το Φίλιππο, αλλά κ πολλές πτυχές της σύγχρονης βρετανικής ιστορίας. Προσωπικά έχω πωρωθει με τη σειρά. Ήδη βλέπω το δεύτερο κύκλο. Νομίζω πως είναι ο,τι πιο προσεγμένο έχω δει στη σύγχρονη τηλεόραση, μια σειρά που αποδεικνύει ίσως ότι η σύγχρονη τηλεόραση έχει ξεπεράσει και τα πιο υψηλά κινηματογραφικά standards. Αξίζει ίσως κ να γίνετε συνδρομητές στο Netflix ειδικά για αυτή τη σειρά
Από netflix ΑΠΙΘΑΝΗ παραγωγή είναι το Cuatro Estaciones γυρισμένο στην Αβάνα, αστυνομικές ιστορίες από τα βιβλία του Παδούρα που μεταφέρονται κινηματογραφικά. ΜΕ εξαίρεση τα 2 πρώτα επεισόδια, που συνδέονται μεταξύ τους, είναι αυτοτελή.
Last edited by a moderator: