• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

liopyr

Member
Αυτό φοβάμαι. Ήδη ξεπάστρεψαν τους μισούς! Αλλά φαντάζομαι θα εμφανιστούν άλλοι ή θα μεγαλώσουν τα παιδιά.
Ε εντάξει, δεν νομίζω να σταματήσουν την σειρά με ανακοίνωση "συγνώμη αφαιρεθήκαμε και τους σκοτώσαμε όλους". :D

GTS

Member
Όταν είσαι άρρωστος σπίτι και η ώρα δε περνάει με τίποτα, βλέπεις και σειρές τύπου Arrow....μάλιστα κυρίες και κύριοι....τι κάνει μια απλή ίωση!
Λοιπόν, πέρα από Boardwalk Empire, Homeland, Big Bang Theory, Walking Dead, υπάρχει κάτι remotely της προκοπής? Τα δα όλα σε 2 μέρες....

Άαααανννυυυυυυυυυυυυυυυ :D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ray Donovan και The Americans (αν δεν το έχεις ήδη δει)

• Like
Reactions: GTS

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ τώρα είμαι στη φάση που κατεβάζω τα πρώτα επεισόδια του Da Vinci's Demons... Το έχει δει κάποιος να μου πει αν δικαίως ή αδίκως ξεροσταλιάζω πάνω από τον υπολογιστή περιμένοντας το να κατέβει;;;

jimp

Member
Όταν είσαι άρρωστος σπίτι και η ώρα δε περνάει με τίποτα, βλέπεις και σειρές τύπου Arrow....μάλιστα κυρίες και κύριοι....τι κάνει μια απλή ίωση!
Λοιπόν, πέρα από Boardwalk Empire, Homeland, Big Bang Theory, Walking Dead, υπάρχει κάτι remotely της προκοπής? Τα δα όλα σε 2 μέρες....

Άαααανννυυυυυυυυυυυυυυυ :D

Για τσεκαρε το Under the Dome και το http://www.tv.com/shows/masters-of-sex/ . Αντε και το Falling Skies αν σου αρεσουν οι σειρες με εξωγηινους κτλ κτλ.

GTS

Member

echo2011

Member
Τελευταία έχω κολλήσει με το Modern family! Μόλις ξεκίνησα την 3η season..
Σκέφτομαι να ξεκινήσω και κάποια από τις παρακάτω:
Malcolm in the middle
raising hope
parks and recreation
community
Έχετε δει καμία; με ποια να ξεκινήσω;

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
To Modern Family το βλέπαμε κι εμείς φανατικά. Την 5η σεζόν την κόψαμε γιατί άλλαξε πολύ για τα γούστα μας. Το γράφουν άλλοι? στέρεψαν? άλλαξε το χιούμορ τους?, πάντως κάτι δεν πάει καλά.
Σταματήσαμε να περνάμε καλά και στραφήκαμε σε άλλες σειρές.

Από τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις, είχαμε δει μερικά επεισόδια από το "Raising Hope". Εχει ιδιαίτερο στυλ και τα λίγα επεισόδια που είδαμε δεν ήταν άσχημα, χωρίς όμως και να σε απογειώνουν.

echo2011

Member
To Modern Family το βλέπαμε κι εμείς φανατικά. Την 5η σεζόν την κόψαμε γιατί άλλαξε πολύ για τα γούστα μας. Το γράφουν άλλοι? στέρεψαν? άλλαξε το χιούμορ τους?, πάντως κάτι δεν πάει καλά.
Σταματήσαμε να περνάμε καλά και στραφήκαμε σε άλλες σειρές.

Από τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις, είχαμε δει μερικά επεισόδια από το "Raising Hope". Εχει ιδιαίτερο στυλ και τα λίγα επεισόδια που είδαμε δεν ήταν άσχημα, χωρίς όμως και να σε απογειώνουν.
Κρίμα που χαλάει παρακάτω.. μου αρέσει πολύ ως τώρα.. το raising hope το έχω ψηλά στις προτεραιότητες, ελπίζω ναναι καλό.. Κάποια στιγμή λέω να ξεκινήσω επιτέλους και το big bang theory.

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι για το White Collar, αλλά αξίζει μια δοκιμή!

Επίσης πολύ καλή αστυνομική σειρά είναι και το (ολοκληρωμένο πλέον) Wire in the blood.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγω παιζω το παιχνίδι στο πισι που είναι βασισμενο στη σειρά..μουχει μείνει το φινάλε και είναι σαν ταινία που καθοριζεις εσυ τι θα γίνει.. Είναι φοβερό! Μου φαίνεται θα αρχισω να βλέπω και τη σειρά!
Κάποια είχε πει ότι θα ξεκινήσει το Walking dead...Χμ όλα καταγράφονται :p
Ελπίζω να μην πεταχτεί ο liopyr από πουθενά και μου χαλάσει το ψήσιμο :p

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα