liopyr
Member
-Που είναι το lightsaber μου, φέρτε μου το lightsaber μου!Δε μπορώ, αγαπάω Χάνα.
-Που είναι το lightsaber μου, φέρτε μου το lightsaber μου!Δε μπορώ, αγαπάω Χάνα.
Έρως ανίκατε μάχαν....!Επίσης εμείς φταίμε που ο fucking serial killer Dexter από εκεί που στις αρχές τον είχαν φάει τα δρομολόγια με το σκάφος και δεν προλάβαινε να αγοράζει σκουπιδοσακούλες στα τελευταία επεισόδια κοντεύει να καταντήσει να μπαίνει σε σκάφος για [URL='
Αρκεί να μη σε κάνει όμως μαλ@καν...Έρως ανίκατε μάχαν....!
Εντάξει ευτυχώς έβλεπε κι άλλος Merlin τώρα που δεν είμαι μόνη το παραδέχομαι και δημόσια...Merlin
Ωραία σειρά, με αυτοτελή κυρίως επισόδεια. Κρίμα που δεν τελείωσε ευχάριστα...
Μαλ@καν με την Χάναν λίγο δύσκολο....Αρκεί να μη σε κάνει όμως μαλ@καν...
Επανέρχομαι μετά και το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Η σειρά τελικά μας άρεσε πολύ.Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε το σχετικά φρέσκο Ray Donovan.
Ο Ray Donovan (Liev Schreiber) είναι επαγγελματίας "fixer" για ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πλούσιοι και διάσημοι του L.A.
Όμως και η δική του ζωή και οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα και μυστικά.
Ο Jon Voight υποδύεται τον πατέρα του και είναι τρομερός σε αυτό τον ιδιαίτερο ρόλο.
Εχουμε δεί πέντε επεισόδια. Προς το παρόν είναι καλό, με νορμάλ ρυθμούς, ιδιαίτερο χιούμορ, καλή σκηνοθεσία και καλές ερμηνείες.