babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Ο άσχετος: Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πού τα βλέπετε όλα αυτά; Σε πακέτα συνδρομητικής;
Τόσο αθώος;;;;Ο άσχετος: Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πού τα βλέπετε όλα αυτά; Σε πακέτα συνδρομητικής;
Μη σου πω και χειρότερα. Ειλικρινά. Έτσι κι αλλιώς ελάχιστη τηλεόραση βλέπω και όταν το κάνω μετά από αυστηρή επιλογή (εκτός των αθλητικών, καμμιά καλή ταινία). Συνδρομητική δεν έχω. Φέτος έχω "ξεφύγει" και παρακολουθώ τρείς (!) σειρές: 1) Το Homeland γιατί έτυχε να διαβάσω κάποιες καλές κριτικές (μ' αρέσουν κι οι πρωταγωνίστριες - για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά ), 2) Το Game of Thrones (γιατί με είχαν πρήξει κάποιοι φίλοι τρελλαμένοι) και 3) το Boardwalk Empire λόγω Scorcese.Τόσο αθώος;;;;
Μα μέχρι εκεί που δεν παίρνει?Τόσο αθώος;;;;
Εεεε... ξέρεις, έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα... ακόμη κι όταν είμαστε στο σπίτι... εσείς δεν έχετε;Μα μέχρι εκεί που δεν παίρνει?
Η απάντησή μου είχε να κάνει με αυτό.Ο άσχετος: Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πού τα βλέπετε όλα αυτά; Σε πακέτα συνδρομητικής;
Κι εμείςΕεεε... ξέρεις, έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα... ακόμη κι όταν είμαστε στο σπίτι... εσείς δεν έχετε;
OK, συμφωνούμε (όπως και με την προλαλήσασα) αλλά καμμιά σας δεν μου έδωσε απάντηση: Πού βλέπετε τις σειρές; Είτε τη θεωρείτε αθώα είτε όχι την ερώτηση, η απορία μου είναι ειλικρινής και δεν ξέρω την απάντηση!@babaduma το σχόλιο περί αθωότητας πήγαινε στο που νομίζεις οτι βρίσκουμε και παρακολούθουμε τα επεισόδια και το σχόλιο της @anny εκεί πήγαινε προφανώς.
Άκου δεν έχουμε άλλα ενδιαφέροντα καλέ...μη σου πω οτι οι σειρές είναι χαμηλά στη λίστα, προηγούνται το μπεκρούλιασμα, η μαγειρική και η μάσα κατά συνέπεια και άλλα που δε μπορώ να τα αναφέρω...
OK, συμφωνούμε (όπως και με την προλαλήσασα) αλλά καμμιά σας δεν μου έδωσε απάντηση: Πού βλέπετε τις σειρές; Είτε τη θεωρείτε αθώα είτε όχι την ερώτηση, η απορία μου είναι ειλικρινής και δεν ξέρω την απάντηση!
(on the other hand, fair enough if you don't want to answer)
ε, καλά, κι ο "Ριζοσπάστης" καταγγέλει το GoT ότι είναι ξένος δάχτυλος και προπαγανδίζει τη μοναρχία!Εγώ πάντως για κάποιο λόγο το Homeland δε μπορώ να το παρακολουθήσω με τίποτα... και μόνο το θέμα με προκαταλαμβάνει αρνητικά.