GTS
Member
The Killing (Forbrydelsen), δανέζικη αστυνομική σειρά. Τέσσερα επεισόδια έχω δει, είναι απλά εθιστική. Φέρτε στικάκι
Όντως καλό το τέλος από άποψη αγωνίας και ανατροπής αλλά πραγματικά στενάχωρο. Αναρωτιέμαι πώς θα είναι ο 4ος κύκλος!Ωχ, τώρα θα δω το χθεσινοβραδινό επεισόδιο..Δραματικό???Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν εντελώς απαράδεκτο, θα συμφωνήσω. Έλεγα να πάψω να βλέπω τη σειρά, τη σώσανε όντως στα τελευταία επεισόδια..για να δούμε και το φινάλε...
@&$)%* το σύμπαν, πολύ στεναχωρήθηκα...στην προτελευταία σκηνή φώναζα έλα τέλειωσε εδώ, τελείωσε αλλά εκεί...συνέχισε...Δυνατό season finale για το Boardwalk Empire.
Και ναι, πήραμε την απόφαση και το ξεκινήσαμε για τρίτη φορά. Από το δεύτερο κύκλο γιατί τον πρώτο τον είχαμε δει.Τέλος και το Breaking Bad. Για μένα η καλύτερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Από τις φορές που εύχεσαι να πάθεις αμνησία ώστε να την ξαναδείς.
Εχω δει το αμερικάνικο και αποσπάσματα από τον πρώτο κύκλο του δανέζικου (τα οποία ήταν ολόιδια με το αμερικάνικο), οπότε παρόλο που είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ καλό, δεν μπορώ να το δω.Anny, να δεις το The Killing (το δανέζικο). Αξίζει πολύ και είναι κάτι διαφορετικό από τις κλασσικές αμερικάνικες σε ύφος, διαλόγους κτλ.
ε το κιλινγκεχωντας τρελειωσει το Breaking bad Και χωρις να εχω τρελαθει με ολοκληρη την σειρα,εχετε κατι αλλο να κου προτεινετε?κατι με μυστηριο και δολοπλοκια αν γινετε!