x7777
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mexico
1.Μα προφανώς παίζει ρόλο το ταλέντο. Το ανέφερα και εγώ.1.Πώς δεν είναι; Απείρως φτωχότερη είναι η Κούβα, με ίδιο πληθυσμό. Πολύ ωραίες παραγωγές έχουν οι Ισλανδοί με αστείο πληθυσμό, γενικώς οι βόρειες χώρες, δεν έχω δει τόσο ατάλαντους παρουσιαστές στην πορτογαλική τηλεόραση κλπ. Δε μιλάω για το κόστος των παραγωγών, που είναι θέμα κλίμακας κοινού, αλλά για το ατομικό ταλέντο, κι αυτό σε χώρες με ίδιο ή μικρότερο πληθυσμό (πχ Αυστρία) έχει τεράστια διαφορά.
2.Δεν έχω και σε μεγάλη εκτίμηση τους Αμερικανούς ηθοποιούς να σου πω την αλήθεια, ούτε και τον κινηματογράφο τους, κατά τη γνώμη μου δεν ξέρουν να κάνουν ταινίες οι καημένοι. Κλάσεις ανώτεροι οι Γερμανοί για παράδειγμα. Αλλά ακόμη κι οι Αμερικανοί έχουν την αξιοπρέπεια να μη βγάζουν απαράδεκτους στο γυαλί.
3.Ναι, αν μιλάς για παραγωγή διότι η παραγωγή είναι θέμα επένδυσης, εδώ συμφωνώ. Το να μην είναι παράφωνο ένα παιδάκι είναι θέμα μουσικής παιδείας και των βασικών.
2. Δεν ανέφερα ηθοποιούς αλλά παραγωγές συνολικά και συγκεκριμένα για σειρές. Ο κινηματογράφος είναι άλλη ιστορία. Ε δε μπορεί τις παραγωγές (σκηνοθεσία, σενάριοα, ηθοποιούς, φωτογραφία) της HBO να τις κάνει ο Γερμανός με την ίδια ευκολία και συχνότητα.
3. Αυτό ακριβώς. Συνδυασμός των δύο είναι. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τίποτα απο τα δύο.