Kostass
Member
Ξερεις μέχρι πότε μπορώ να κάνω αποδοχή ή όχι;Η πτήση είναι σε 1 μήνα +Προφανώς voucher ή επιστροφή χρημάτων έπειτα από κάποιο διάστημα.
Ξερεις μέχρι πότε μπορώ να κάνω αποδοχή ή όχι;Η πτήση είναι σε 1 μήνα +Προφανώς voucher ή επιστροφή χρημάτων έπειτα από κάποιο διάστημα.
Όχι, δεν το γνωρίζω.Ξερεις μέχρι πότε μπορώ να κάνω αποδοχή ή όχι;Η πτήση είναι σε 1 μήνα +
Μπορείς να κάνεις και αλλαγή πτήσης αν σε καλύπτει κάποια.Καλησπέρα παιδιά. Έκλεισα χθες εισιτήρια Ryan μέσω Kiwi για Βρυξέλλες. Και σήμερα μου στέλνει η kiwi μήνυμα ότι η πτήση πάει πίσω 14,5 ώρες, με συνέπεια να μου τινάζει όλο το πρόγραμμα στον αέρα. Έχω κάποιο δικαίωμα για αποζημίωση/ακύρωση ή απλά το δέχομαι στωικά;
Μπορείς να κάνεις και αλλαγή πτήσης αν σε καλύπτει κάποια.
Εγώ έχω κλείσει Νοέμβριο για Λονδίνο από την Ryan και μου έχουν αλλάξει 3 φορές τις ώρες, ευτυχώς χωρίς να μου ανατρέπουν τίποτα (μέχρι στιγμής).
Δεν ξέρω να σου πω.Με την ανάλογη χρέωση να υποθέσω;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Πιθανότατα η kiwi θα ζητήσει κάποια χρέωση για τις αλλαγές...Μακάρι να διαψευστώ..Θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους για τις αλλαγές που θέλεις...Διαφορετική περίπτωση, καθώς εσύ έκλεισες (ορθά) απευθείας από τη Rayn. Εγώ μέσω kiwi και δε μου έχει στείλει κάτι ανάλογο.
Και επίσης μην ξανακλεισεις από kiwi. Ποτέ κανένας! Όσο φθηνότερα κι αν είναι (που δεν είναι πολύ).Πιθανότατα η kiwi θα ζητήσει κάποια χρέωση για τις αλλαγές...Μακάρι να διαψευστώ..Θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους για τις αλλαγές που θέλεις...