panpan
Member
Μην γράφεις γκρίκλις.
απο Ρυαναιρ δεν εχεις παρεις κανενα-κανενα μαιiλ?..που να σου λεει για επιστροφη? κατι σαν αυτόΚαλησπέρα,
Έχω ένα πρόβλημα με τη rynair και θα ήθελα τη συμβουλή σας. Αρχικά ήθελα να κλείσω εισιτήρια μεσώ rynair για Βαρκελώνη για μένα και τη παρέα μου. Κάνω την κράτηση κανονικά και δίνω τον αριθμό της πιστωτικής μου κάρτας. Αμέσως μου στέλνουν επιβεβαίωση της κράτησης και λέω όλα καλά... Μετά από μίση ώρα μου στέλνουν πως η κράτηση ακυρώνεται και πρέπει να την ξανακάνω. Έτσι σκέφτηκα να κάνω την κράτηση μέσω μιας χρεωστικής που έχω. Η κράτηση γίνεται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα ξεκινάει εδώ, μετά από 3 μέρες βλέπω πως η rynair έχει πάρει λεφτά και από τους 2 λογαριασμούς. Από τότε έχω στείλει 10 mail στην rynair χωρίς απάντηση, έχω πάει στην τράπεζα και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής της πιστωτικής και μου είπαν να περιμένω 2 μήνες και αν θέλει η rynair θα βάλει τα χρήματα πίσω... Έχει περάσει 1 μήνας και κάτι από τότε και δεν έχω δει καμία πρόοδο... Αν έχει πάθει κάτι παρόμοιο κάποιος και έβγαλε άκρη ας μου πει τι κινήσεις να κάνω από δω και πέρα μπας και τα πάρω πίσω...
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
όχι, αφού την πληρώσατε δεν σας την έβαλαν με το ζόρι.Καλησπέρα! Εχω μια ερώτηση σχετικά με την ακύρωση βαλιτσας μέσω Ryanair. Αφού κάναμε κράτηση για πτήση εσωτερικού, στο τσεκ ιν πληρώσαμε 20κιλ. Βαλίτσα. Κ όταν μας έστειλαν την κάρτα επιβίβασης είδαμε οτι έχουμε επιπλέον και 10κιλ. Βαλίτσα κ μας χρέωσαν κανονικά κ την 20κιλ. Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να ακυρωθεί η 20κιλ. Βαλίτσα? Να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων?
Οκκ σωστά, αλλά υποτίθεται ότι μετά από τη 1 Νοεμβρίου οι 10κ πληρώνονται έξτρα. Είναι πολυ περίεργο γιατί πουθενά δεν φαινόταν οτι υπήρχε 10κ βαλίτσα κ ξαφνικα οταν κάναμε την αγορά της 20κ μας την εμφάνισε. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χάσουμε τα χρήματα μας..όχι, αφού την πληρώσατε δεν σας την έβαλαν με το ζόρι.