• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Αλλαγή ακόμη και saver ναύλου από την Aegean

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
Άντε traveller να σε δώ τι θ' απαντήσεις! :D Έχουν ξαναγραφεί και αλλού αλλά δεν τά'χουν διαβάσει τα παιδιά. Βοήθησέ τα λιγάκι... ;)
sorry Babaduma, αλλα επειδη δεν εχω διαβασει το θεμα μαλλον ;), για ενημερωσε μας...

εγω αλλαξα χθες 2 εισητηρια, τα οποια τα ειχα κλεισει 98 ευρω (Αθηνα -Ηρακλειο), η πτηση Ηρακλειο - Αθηνα ειχε 78 ευρω, αρα κατευθειαν 20 ευρα λιγοτερα +40 το πεναλντι... δεν μου ειπε κατι για καποια άλλη χρεωση, επιπλεον επειδη τα εχω χρεωθει στην καρτα δεν ξερω αν ειχε καποια "κρυφη" χρεωση....... για πες....

Traveller

Member
Το φτηνό εισιτήριο δεν κάνει 50?... 50? είναι εισιτήριο + φόροι... το εισιτήριο κάνει από 12? έως 25?... κάντε μια αφαιρεσούλα λοιπόν για να καταλάβετε ποιό είναι το κέρδος σας...

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
ξανθια φυσικη ριζα..... :p:p:p:p
μου επεστρεψαν τα χρηματα απο την 1η κρατηση στην πιστωτικη, και με χρεωσαν με νεα κρατηση (που ηταν φτηνοτερη κατα 20 ευρω..) + 40 ευρω το πεναλντι....
τι δεν εχω καταλαβει??????????

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι όταν ακυρώνεται ένα εισιτήριο, αυτό που χάνεις είναι το ναύλο και όχι οι φόροι, οι οποίοι επιστρέφονται.

ANEL

Member
βρε buba πως βγάζεις το συμπέρασμα πως δεν το έχει καταλάβει κάποιος??
έτσι κι αλλιώς αν σου κάτσει μια στραβή και δεν μπορείς να κάνεις το ταξίδι για το οποίο έχεις κλείσει το εισιτήριο,δεν είναι καλύτερα να πάρεις πίσω τον ναύλο,έστω κι αν είναι λίγα τα χρήματά του απ'το να μη πάρεις ούτε αυτά??

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
βρε buba πως βγάζεις το συμπέρασμα πως δεν το έχει καταλάβει κάποιος??
έτσι κι αλλιώς αν σου κάτσει μια στραβή και δεν μπορείς να κάνεις το ταξίδι για το οποίο έχεις κλείσει το εισιτήριο,δεν είναι καλύτερα να πάρεις πίσω τον ναύλο,έστω κι αν είναι λίγα τα χρήματά του απ'το να μη πάρεις ούτε αυτά??
Καλά, εσύ είσαι εντελώς αλλού! :shock:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1) Η annageo ρώτησε τι δεν έχει καταλάβει και της εξήγησα. Προφανώς αυτή κατάλαβε, εσύ όμως όχι.

2) Κάτι άλλο που δεν κατάλαβες είναι αυτό που έγραψα παραπάνω: Αν ακυρωθεί ένα (φτηνό) εισιτήριο, δεν χάνεις όλα τα χρήματα - οι φόροι επιστρέφονται (άλλο ναύλο και άλλο φόροι).

3) Στην περίπτωση της annageo που άλλαξε την πτήση, το κέρδος της ήταν μικρότερο απ' αυτό που φαίνεται αρχικά: Δε θυμάμαι το ποσοστό των φόρων, ας πούμε χάριν ευκολίας ότι ήταν 48 ευρώ (απ' τα 98). Αν το ακύρωνε θα έχανε 50 ευρώ. Θα έβγαζε καινούργιο, 78 ευρώ, συνολικό κόστος 128. Πόσα πλήρωσε τώρα? 118. Κέρδος 10 ευρώ. Το κατάλαβες τώρα?

ANEL

Member
2) Κάτι άλλο που δεν κατάλαβες είναι αυτό που έγραψα παραπάνω: Αν ακυρωθεί ένα (φτηνό) εισιτήριο, δεν χάνεις όλα τα χρήματα - οι φόροι επιστρέφονται (άλλο ναύλο και άλλο φόροι).

αυτό δεν περίμενα να το καταλάβω τώρα...το ξέρω ήδη από καιρό!
τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω καλύτερα!:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

αυτό δεν περίμενα να το καταλάβω τώρα...το ξέρω ήδη από καιρό!
Το ήξερες αλλά έγραψες ό,τι έγραψες στο προηγούμενο πόστ γιατί δεν κατάλαβες πού αναφερόμουν (εκτός αν ήταν άλλος ο λόγος). Η περίπτωση που λες εσύ ήταν άσχετη με το θέμα.

τα υπόλοιπα δεν θα τα σχολιάσω καλύτερα!:D
Προφανώς πάλι δεν κατάλαβες...

ANEL

Member
Το ήξερες αλλά έγραψες ό,τι έγραψες στο προηγούμενο πόστ γιατί δεν κατάλαβες πού αναφερόμουν (εκτός αν ήταν άλλος ο λόγος). Η περίπτωση που λες εσύ ήταν άσχετη με το θέμα.

Προφανώς πάλι δεν κατάλαβες...
τι δεν κατάλαβα??το ότι είμαι αλλού ντ 'αλλού???
αφού θες περίληψη του θέματος για να κρίνεις την αντιληπτική μου ικανότητα,θα σου κάνω τη χάρη.άκου λοιπόν¨:κάποιος ποστάρει την αλλαγή πολιτικής της aegean ως προς τα φτηνά εισιτήρια.το θέμα σχολιάζεται θετικά από διάφορα μέλη και κάποιο μέλος παραθέτει την πρόσφατη εμπειρία του επί του θέματος.
ως εδώ ελπίζω να συμφωνούμε.
λες λοιπόν πως δεν έχουν καταλάβει και γι' αυτό σχολιάζουν θετικά την αλλαγή πολιτικής της aegean ως προς το θέμα.
και εγώ λοιπόν σε ρωτάω,από που κατάλαβες πως δεν κατάλαβαν...
και παίρνω σαν απάντηση πως είμαι αλλού ντ' αλλού!...
και πως φυσικά ούτε και εγώ καταλαβαίνω...λες και πρόκειται για κανένα επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός πως όταν μιλάμε για αλλαγή εισιτηρίου ,αναφερόμαστε μόνο στον ναύλο και όχι στους φόρους αεροδρομίων, που έτσι κι αλλιώς σου επέστρεφε η aegean.(αφού για τη συγκεκριμένη εταιρία γίνεται η συζήτηση).
τι ακριβώς δεν καταλαβαίνω???
και εν πάση περιπτώσει είναι θετική εξέλιξη η αλλαγή πολιτικής της aegean ή όχι???

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν είναι δυνατόν! Ή κάνεις πλάκα ή επαναστάτησαν τα κομπιούτερς και γράφουν ό,τι θέλουν! Δεν μπορεί να τα διαβάζω αυτά! :harakiri:
Δε φαντάζομαι να περιμένεις απάντηση στα όσα έγραψες παραπάνω. Το ότι "είσαι αλλού" αναφερόταν στο ότι μου "την είπες" για μια απάντηση/εξήγηση που έδωσα σε ερώτηση που έγινε (κάτι που δεν καταλάβαινε το συγκεκριμένο μέλος - και χωρίς να σχολιάσω την πολιτική της εταιρίας). Για τα υπόλοιπα:

Η πλάνη είναι κοινή σε όλους τους ανθρώπους, αλλά εκείνος είναι σοφός ο οποίος, όταν κάνει ένα λάθος, επανορθώνει το σφάλμα στο οποίο έπεσε και δε μένει με σταυρωμένα τα χέρια. [FONT=Arial, sans-serif]Σοφοκλής

ΥΓ. Ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά έχω πάψει να κάνω εδώ και 25 χρόνια.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καημένε babaduma που έμπλεξες. Καλή τύχη.

Και για να μην είμαι και εκτός θέματος, καλή είναι αυτή η αλλαγή έστω και για τα μικροποσά τα οποία θα γλυτώνουμε.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Yποψιάζομαι ότι ακόμα και αυτά τα ψίχουλα που γλυτώνει κάποιος με τη δυνατότητα αλλαγής ακόμα και saver ναύλου, θα τα μετακυλήσει η Aegean στην τιμή ενός υψηλότερου ναύλου, έτσι ώστε να μη συμφέρει τελικά να κάνεις αλλαγή του saver ναύλου... άλλωστε αν συνέφερε ο saver και είχε μικρὀ κόστος αλλαγής, ποιος θα αγόραζε τα ακριβότερα εισητήρια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom