Gaea
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μεγαλη Βρετανια- Ιρλανδια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Το γύρο του κόσμου
Δηλαδή έλεος με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Πας για να γλιτώσεις τους μπελάδες και γίνονται χειρότερα. Ευτυχώς που υπάρχει το site και εσείς και μας σώζεται. Είχα κλείσει εισιτήρια για Χανιά - Ρώμη με επιστροφή σε προσφορά από πρακτορείο,οι λόγοι που χρησιμοποίησα πρακτορείο είναι ότι δεν έχω κάρτα τραπέζης και σε περίπτωση αναποδιάς να μην τρέχω γιατί δεν έχω χρόνο.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να γυρίσω νωρίτερα και το πρακτορείο μου ζητάει 150 ευρώ επιπλέον, τα 90 για πέναλτι και τα υπόλοιπα για την διαφορά του ναύλου. Έψαξα σήμερα στο site της εταιρείας και τα εισιτήρια Ρώμη-Χανιά 125 ευρώ.
Καλά με δουλεύουν.......
Λοιπόν ακυρώνω τα εισιτήρια παίρνω τον φόρο πίσω και αγοράζω καινούρια. σωστά???? :roll:
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πρέπει να γυρίσω νωρίτερα και το πρακτορείο μου ζητάει 150 ευρώ επιπλέον, τα 90 για πέναλτι και τα υπόλοιπα για την διαφορά του ναύλου. Έψαξα σήμερα στο site της εταιρείας και τα εισιτήρια Ρώμη-Χανιά 125 ευρώ.
Καλά με δουλεύουν.......
Λοιπόν ακυρώνω τα εισιτήρια παίρνω τον φόρο πίσω και αγοράζω καινούρια. σωστά???? :roll: