Απαιτούμενα έγγραφα για ανήλικα με τον ένα γονιό αεροπορικώς στην Πόλη.

elias74gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού
Καλησπέρα σς όλους,

την άλλη εβδομάδα θα ταξιδέψω αεροπορικώς με aegean με τι κόρες μου 16 και 15 ετών απο Βενιζέλος για Κωνσταντινούπολη, χωρίς την μητέρα τους.

Οι κόρες μου έχουν ταυτότητα νέου τύπου.

Στην Aegean μου είπανε να έχω εξουσιοδότηση από την μητέρα τους, για την συναίνεση της στο ταξίδι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Δε μου ζητήσανε κάτι άλλο. Προσωπικά θα έχω και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Το Τουρκικό προξενείο στην Αθήνα, σε email μου, μου απάντησε ότι ο έλεγχος γίνεται στο αεροδρόμιο εξόδου (Βενιζέλος) οπώτε δεν χρειάζονται κάτι.

Θα είμαι οκ; Ή χρειάζεται και κάτι άλλο:

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Στην επιστροφή ? που το αεροδρόμιο εξόδου θα ειναι η IST ?

paefstra

Member
1. Στην Aegean μου είπανε να έχω εξουσιοδότηση από την μητέρα τους, για την συναίνεση της στο ταξίδι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Δε μου ζητήσανε κάτι άλλο.
2. Προσωπικά θα έχω και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
1. Μονο στα ελληνικα. Στα 15 δεν το ζηταει κανεις γιατι αν ηταν απαγωγη θα σε εβαζαν κατω δεμενο χειροποδαρα οι κορες σου. Αλλα εχε το μαζι. Στην επιστροφη δεν ελεγχουν αν ειναι απαγωγη παιδιων στο εξωτερικο, αφου επιστρεφουν στη χωρα τους.
2. Δεν χρειαζεται.

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλησπέρα σς όλους,

την άλλη εβδομάδα θα ταξιδέψω αεροπορικώς με aegean με τι κόρες μου 16 και 15 ετών απο Βενιζέλος για Κωνσταντινούπολη, χωρίς την μητέρα τους.

Οι κόρες μου έχουν ταυτότητα νέου τύπου.

Στην Aegean μου είπανε να έχω εξουσιοδότηση από την μητέρα τους, για την συναίνεση της στο ταξίδι στα Ελληνικά και στα Αγγλικά. Δε μου ζητήσανε κάτι άλλο. Προσωπικά θα έχω και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Το Τουρκικό προξενείο στην Αθήνα, σε email μου, μου απάντησε ότι ο έλεγχος γίνεται στο αεροδρόμιο εξόδου (Βενιζέλος) οπώτε δεν χρειάζονται κάτι.

Θα είμαι οκ; Ή χρειάζεται και κάτι άλλο:
Να κατεβάσεις τυποποιημένες φόρμες από το διαδίκτυο (μια σελίδα) Ελληνικά και Αγγλικά.Θα χρειαστεί να μεταβεί η σύζυγός σου σε ΚΕΠ για θεώρηση γνησίου υπογραφής.Εμένα μου το ζήτησαν στον έλεγχο εκτός Σένγκεν στην αναχώρηση μόνο.Δε γνωρίζω αν τσεκάρουν στην είσοδο/έξοδο σε άλλες χώρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.942
Μέλη
39.652
Νεότερο μέλος
εαβιτισσα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom