• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ινδονησία Αλί αλί, ήρθε η ώρα του Μπαλί

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
792 Ευρώ με Emirates Αθήνα-Τζακάρτα Α/Ρ με όλους τους φόρους. Κι άλλα 80 ευρώ πάνω-κάτω με άμεση σχεδόν ανταπόκριση της Αir Asia για Denpasar (τιμή για μέσα Ιουλίου). Σύνολο κάτω από 900. Πάνω κάτω στα ίδια βγαίνουν και η Etihad ή η Qatar, η πρώτη όμως έχει καλύτερες (μικρότερες) αναμονές στον ενδιάμεσο σταθμό.

corn

Member
Ενταξει λοιπον τελικα ειπαμε να παμε με πρακτορείο γιατι θελουν να ειναι κ σε παραλία μπροστα κ ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του μου λεει. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ισως την επομενη φορα να βρω κ γω την υπομονη να ψαξω σχολαστικα για εισητηρια κ δωματια. Ισως λεω... μη το δεσετε κιολας :p Μα... μη νομιζετε περυσι πηγα πρωτη φορα εκτος ευρωπης κ αποφασισα να παρω σβαρνα μερη σαν το μπαλι απο δω κ στο εξης :) ειμαι νεα ακομα στο χομπυ αυτο :S

ευχαριστω κ παλι

XXX

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
792 Ευρώ με Emirates Αθήνα-Τζακάρτα Α/Ρ με όλους τους φόρους. Κι άλλα 80 ευρώ πάνω-κάτω με άμεση σχεδόν ανταπόκριση της Αir Asia για Denpasar (τιμή για μέσα Ιουλίου). Σύνολο κάτω από 900. Πάνω κάτω στα ίδια βγαίνουν και η Etihad ή η Qatar, η πρώτη όμως έχει καλύτερες (μικρότερες) αναμονές στον ενδιάμεσο σταθμό.
babaduma,
μάλλον λάθος πληκτρολογίου το 792... είναι 692.... εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ...
και η ενδιάμεση πτήση είναι A/R ...

αλλά η corn ίσως να χει δίκιο, να προτιμά πρακτορείο, αν είναι να την πρηξ... η παρέα, και της βγει ξυνό :(:(

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
babaduma,
μάλλον λάθος πληκτρολογίου το 792... είναι 692.... εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ...
και η ενδιάμεση πτήση είναι A/R ...

αλλά η corn ίσως να χει δίκιο, να προτιμά πρακτορείο, αν είναι να την πρηξ... η παρέα, και της βγει ξυνό :(:(
Έχεις δίκηο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. 100 Ευρώ λιγότερα το κόστος λοιπόν! :D

corn

Member
ναι ξεχασα να σας πω οτι οι 2 απο τους 4 δεν εχουν διαβατηριο κ θα πανε σημερα να βγαλουν απο οτι μου ειπαν οποτε κ να βρησκαμε την καλυτερη προσφορα δε θα μπορουσα να την κλεισω :S
Καλημερα :)

GTS

Member
ναι ξεχασα να σας πω οτι οι 2 απο τους 4 δεν εχουν διαβατηριο κ θα πανε σημερα να βγαλουν απο οτι μου ειπαν οποτε κ να βρησκαμε την καλυτερη προσφορα δε θα μπορουσα να την κλεισω :S
Καλημερα :)
Γιατί? Για εξήγησέ μας...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Γιατι δε θα μπορουσα να το κλεισω? δε καταλαβα κ γω τι με ρωτας :p
Μάλλον αυτό που σε ρωτάει ο GTS έχει να κάνει με την σχέση κατοχής διαβατηρίου και δυνατότητα πραγματοποίησης της κράτησης. Την κράτησή σου την κάνεις κανονικά, έχεις δεν έχεις διαβατήριο.

Last edited by a moderator:

corn

Member
μα αν δε ξερω ακριβως πως αναγραφονται τα ονοματα τους στο διαβατηριο δε μπορει να παρουσιαστει προβλημα?

Έχεις δίκηο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. 100 Ευρώ λιγότερα το κόστος λοιπόν! :D
ναι οντως 692 ειναι με αλλαγη στο Dubai κατι που να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζει κιολας να κανω πανω απο μια σταση μεχρι τον τελικό προορισμό μου. Κ θα μου πεις καλα ενταξει κοπελα μου.... :p

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζει κιολας να κανω πανω απο μια σταση μεχρι τον τελικό προορισμό μου.
Μα δε νομίζω να υπάρχει απ' ευθείας πτήση από την Αθήνα. Ενδιάμεση στάση θα κάνεις οπωσδήποτε - τουλάχιστον μία (αν πας μέσω Μπανγκόκ με Thai ή Σινγκαπούρης με Singapore) - διαφορετικά, δύο.

corn

Member
Μα δε νομίζω να υπάρχει απ' ευθείας πτήση από την Αθήνα. Ενδιάμεση στάση θα κάνεις οπωσδήποτε - τουλάχιστον μία (αν πας μέσω Μπανγκόκ με Thai ή Σινγκαπούρης με Singapore) - διαφορετικά, δύο.
Ναι ναι αυτο λεω οτι θα προτιμοσα να κανω μια σταση οχι 2 που θα ηταν στη περιπτωση αυτη που ειναι κ Ντουμπαι κ Τζακαρτα κ μετα Μπαλι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom