GTS
Member
Βρες πόσο σου δίνει τα αεροπορικά πρώτα...και δώσε ημερομηνίες στο περίπου.GTS! show me the way to heaven
Βρες πόσο σου δίνει τα αεροπορικά πρώτα...και δώσε ημερομηνίες στο περίπου.GTS! show me the way to heaven
babaduma,792 Ευρώ με Emirates Αθήνα-Τζακάρτα Α/Ρ με όλους τους φόρους. Κι άλλα 80 ευρώ πάνω-κάτω με άμεση σχεδόν ανταπόκριση της Αir Asia για Denpasar (τιμή για μέσα Ιουλίου). Σύνολο κάτω από 900. Πάνω κάτω στα ίδια βγαίνουν και η Etihad ή η Qatar, η πρώτη όμως έχει καλύτερες (μικρότερες) αναμονές στον ενδιάμεσο σταθμό.
Έχεις δίκηο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. 100 Ευρώ λιγότερα το κόστος λοιπόν!babaduma,
μάλλον λάθος πληκτρολογίου το 792... είναι 692.... εκτός κι αν κάνω λάθος εγώ...
και η ενδιάμεση πτήση είναι A/R ...
αλλά η corn ίσως να χει δίκιο, να προτιμά πρακτορείο, αν είναι να την πρηξ... η παρέα, και της βγει ξυνό
Γιατί? Για εξήγησέ μας...ναι ξεχασα να σας πω οτι οι 2 απο τους 4 δεν εχουν διαβατηριο κ θα πανε σημερα να βγαλουν απο οτι μου ειπαν οποτε κ να βρησκαμε την καλυτερη προσφορα δε θα μπορουσα να την κλεισω :S
Καλημερα
Γιατι δε θα μπορουσα να το κλεισω? δε καταλαβα κ γω τι με ρωταςΓιατί? Για εξήγησέ μας...
Μάλλον αυτό που σε ρωτάει ο GTS έχει να κάνει με την σχέση κατοχής διαβατηρίου και δυνατότητα πραγματοποίησης της κράτησης. Την κράτησή σου την κάνεις κανονικά, έχεις δεν έχεις διαβατήριο.Γιατι δε θα μπορουσα να το κλεισω? δε καταλαβα κ γω τι με ρωτας
ναι οντως 692 ειναι με αλλαγη στο Dubai κατι που να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζει κιολας να κανω πανω απο μια σταση μεχρι τον τελικό προορισμό μου. Κ θα μου πεις καλα ενταξει κοπελα μου....Έχεις δίκηο, ευχαριστώ για τη διόρθωση. 100 Ευρώ λιγότερα το κόστος λοιπόν!
Μα δε νομίζω να υπάρχει απ' ευθείας πτήση από την Αθήνα. Ενδιάμεση στάση θα κάνεις οπωσδήποτε - τουλάχιστον μία (αν πας μέσω Μπανγκόκ με Thai ή Σινγκαπούρης με Singapore) - διαφορετικά, δύο.να σου πω την αληθεια δε με ενθουσιαζει κιολας να κανω πανω απο μια σταση μεχρι τον τελικό προορισμό μου.
Ναι ναι αυτο λεω οτι θα προτιμοσα να κανω μια σταση οχι 2 που θα ηταν στη περιπτωση αυτη που ειναι κ Ντουμπαι κ Τζακαρτα κ μετα Μπαλι.Μα δε νομίζω να υπάρχει απ' ευθείας πτήση από την Αθήνα. Ενδιάμεση στάση θα κάνεις οπωσδήποτε - τουλάχιστον μία (αν πας μέσω Μπανγκόκ με Thai ή Σινγκαπούρης με Singapore) - διαφορετικά, δύο.