GTS
Member
Έχω την ισχυρή υποψία, ότι και σε πρακτορείο να πας, δε θα ξέρουν να σε καθοδηγήσουν....τα εισιτήρια ΟΚ, αλλά ξενοδοχεία? Αφού στα πρακτορεία, είτε δε ξέρουν τι τους γίνεται από μακρινούς προορισμούς (όταν ρωτούσα για πακέτο για Αφρική ήξερα περισσότερα από την υπάλληλο που προφανώς σα μόνη πηγή πληροφοριών είχε ένα ελλιπώς ενημερωμένο τουριστικό φυλλάδιο), είτε αν ξέρουν κάτι, ξέρουν για Nusa Dua και τα λοιπά αίσχη του πανέμορφου κατά τ'άλλα νησιού. Τα μέρη που εγώ πήγα και είδα, ούτε που τα ξέρουν, ούτε που θα τα μάθουν, αφού ο μαζικός τουρισμός στον οποίο απευθύνονται δεν έχει τις ανάγκες ενός πιο ψαγμένου ταξιδιώτη. Και να φανταστείς ότι κι εγώ, δε πήγα δα και σε απάτητα μέρη του νησιού, σε τουριστικά πήγα, αλλά εκεί που βλέπεις μόνο ξένους ανεξάρτητους ταξιδιώτες και όχι ελληνικά γκρουπ και τουρίστες, οι οποίοι βλέπουν μόνο το μακράν χειρότερο μέρος του νησιού, το νότιο.Τελικα μπαλι λεει ο προορισμός! Απο τη μια χαιρομαι απο την αλλη ισως κ να βαλτωσω σε λιγο γιατι εχω διαβασει πολλα topics του forum ως προς μπαλι κ ολοι λενε τοσα καταπληκτικα κ σημειωνω αλλα... φοβαμαι θα μου ξεφυγουν πολλα που δε θα δω εν τελει Αλλα! κυρίως γραφω εδω παλι για να ρωτησω ειναι καλυτερα ρε γμτ να ψαξω μονη μου για ξενοδοχεία κ εισητηρια ι να παω σε πρακτορειο να τα εχω ολα ετοιμα? Για ατομικο ομως οχι με γκρουπ. Ποοοοσο πιο φτηνα να ειναι αν την ψαξω μονη μου? Γιατι απο τους αλλους που θα παμε μαζι μην περιμενουμε καποια κινηση
χχχ
Ίντερνετ έχεις, αγγλικά φαντάζομαι μιλάς, πάρε ένα ταξιδιωτικό οδηγό για μπούσουλα και ξεκίνα στο Ίντερνετ ψάξιμο με βάση τις πληροφορίες που θα βρεις και στο travelstories. Φωτό υπάρχουν άφθονες ώστε να δεις αν τα μέρη που πήγαμε εμείς ταιριάζουν με τα γούστα σου.
Το ταξίδι και η οργάνωσή του δεν ήταν ποτέ μα ποτέ ευκολότερα και μάλιστα αποτελούν τη μισή χαρά του.