Ryanair Ακυρώσεις πτήσεων από Ryanair

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Λόγω του πρόσφατου χειρουργείου και μην γνωρίζοντας ακόμα πότε θα βρίσκομαι σε κατάσταση να ταξειδέψω και να το απολαύσω σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω το επικείμενο ταξίδι μου στην Μάλτα χωρίς να έχει αποφασιστεί οριστικά .

Γνωρίζω πως σε περίπτωση ακύρωσης ή μη εμφάνισης δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Στο my ryanair account βρίσκω όμως την επιλογή αλλαγής πτήσης σε άλλη ημερομηνία αλλά και προορισμό. Η χρέωση που αναφέρει στο επίσημο site είναι 45Ε ανα πτήση που δεν με συμφέρει να πληρώσω εφόσον τα εισιτήρια κλείστηκαν κάτω απο την μισή τιμή του κόστους αλλαγής.

Η κράτησή μου όμως εκτός απο το εισιτήριο περιλαμβάνει επίσης επιβιβαση κατά προτεραιότητα και δύο χειραποσκευές με έξτρα χρέωση καθώς και ταξιδιωτική ασφάλεια.

Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να αιτηθώ έστω επιστροφή των έξτρα χρεώσεων καθώς και της ταξιδιωτικής ασφάλειας χωρίς να προβώ σε αλλαγή ημερομηνιών αλλά απλώς ακυρώνοντας την κράτηση.

Last edited:

paefstra

Member
Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να αιτηθώ έστω επιστροφή των έξτρα χρεώσεων καθώς και της ταξιδιωτικής ασφάλειας χωρίς να προβώ σε αλλαγή ημερομηνιών αλλά απλώς ακυρώνοντας την κράτηση.
Περαστικα πρωτα αλλα γιατι θες να αποποιηθεις ολα τα δικαιωματα που εχεις για αποζημιωση απο την ταξιδιωτικη ασφαλεια που πληρωσες? Και θες να ακυρωσεις την ταξιδιωτικη ασφαλεια που θα σου δωσει αποζημιωση?

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Περαστικα πρωτα αλλα γιατι θες να αποποιηθεις ολα τα δικαιωματα που εχεις για αποζημιωση απο την ταξιδιωτικη ασφαλεια που πληρωσες? Και θες να ακυρωσεις την ταξιδιωτικη ασφαλεια που θα σου δωσει αποζημιωση?
Σε ευχαριστώ paefstra για τα περαστικά.
Η κράτηση της ασφάλειας ήταν μέσω της επιλογής που μου έδινε στην κράτηση η ryanair και δεν νομίζω να με καλύπτει για αποζημίωση εφόσον η ακύρωση είναι απο δική μου ενέργεια χωρίς να υπάρχει νοσηλεία την περίοδο της κράτησης. Γνωρίζεις αν η ασφάλεια υπάρχει πιθανότητα να καταβάλει αποζημίωση για ναύλο αποσκευές ή και εισιτήρια εισόδου. Δεν είναι και τρομερό το ποσό που χάνω βέβαια αλλά δεν παύει να είναι υπολογίσιμο αν μπορώ να κερδίζω κάτι.

Δεν γνωρίζω βέβαια πως θα νοιώθω μέχρι τις 26/3 αλλά σκεφτόμουν σοβαρά να το αναβάλλω, αν και ακόμα δεν το έχω αποφασίσει, για να το απολαύσω καλύτερα και να μην πω απλως ότι πήγα στην Μάλτα .

Για το ξενοδοχείο έχω δυνατότητα ακύρωσης μέχρι της 23/3 το φέσι για το hypogium στα 35 το πλήρωσα ήδη . Τα εισιτήρια με regular και ασφάλεια μου βγήκαν κανένα 120αρι

paefstra

Member
Πρεπει να διαβασεις τους ορους. Εγω δεν πληρωνω ποτε ασφαλιση αλλα αν πληρωνα θα ζητουσα ο,τι δικαιουμαι βασει των ορων.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.916
Μέλη
39.623
Νεότερο μέλος
Νώντας Αθανίτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom