Γενικά Οδηγός: Υγρά στη χειραποσκευή

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για τους ψύκτες μέσα στα αεροδρόμια που μπορείς να γεμίσεις το μπουκαλάκι νερού αλλά δεν έχω δεί ποτέ ψύκτη σε αεροδρόμιο μετά τον έλεγχο
Νομίζω έχει στον satelite του Ελ. Βενιζέλος, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος και σίγουρα εχω πετύχει κι αλλού.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Νομίζω έχει στον satelite του Ελ. Βενιζέλος, αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος και σίγουρα εχω πετύχει κι αλλού.
Υπάρχουν ψύκτες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Το αν δουλεύουν δεν το ξέρω όμως :p
Σίγουρα έχει στη δεξιά πλευρά του διαδρόμου προς τις πύλες Β, κοντά στο stand της Swarovski αν θυμάμαι καλά.
Επίσης, έτσι πρόχειρα θυμάμαι να έχω δει ψύκτες στα αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης, της Ζυρίχης και της Γενεύης, αλλά σίγουρα έχω δει και σε άλλα αεροδρόμια, όμως δεν θυμάμαι τώρα.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Το μόνο που θυμάμαι είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έχω στη χειραποσκευη δέκα τεμάχια υγρά,πολύ λιγότερο από ένα λίτρο όλα μαζί (κάποια είναι και δέκα ml το καθένα).
Αγόρασα από τα duty free δύο κρέμες των 30ml η κάθε μία.
Τώρα που πετάω από Ελλάδα οκ,έχω την απόδειξη πέρασα τον έλεγχο.
Όταν γυρίσω,θα έχω δώδεκα τεμάχια.
Αυτά τα δύο παίζει λόγω του ότι τα αγόρασα από τα αφορολογητα του ελληνικού αεροδρομίου,αν δείξω την απόδειξη να είμαι οκ που ξεπερνάω τα τεμάχια των υγρών ;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Έχω στη χειραποσκευη δέκα τεμάχια υγρά,πολύ λιγότερο από ένα λίτρο όλα μαζί (κάποια είναι και δέκα ml το καθένα).
Αγόρασα από τα duty free δύο κρέμες των 30ml η κάθε μία.
Τώρα που πετάω από Ελλάδα οκ,έχω την απόδειξη πέρασα τον έλεγχο.
Όταν γυρίσω,θα έχω δώδεκα τεμάχια.
Αυτά τα δύο παίζει λόγω του ότι τα αγόρασα από τα αφορολογητα του ελληνικού αεροδρομίου,αν δείξω την απόδειξη να είμαι οκ που ξεπερνάω τα τεμάχια των υγρών ;

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου δεν θα τελειώσουν κάποια από τα υγρά;;

tatooine

Member
Άλλαξε κάτι με τα υγρά στην Αθήνα; Περνάς παραπάνω από 100μλ ανά μπουκάλι η συνεχίζει να είναι το μάξιμουμ στη χειραποσκευή;

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Γιατί τα μετράνε; Εγώ θα ελεγα οτι δεν θα εχεις θεμα, προσωπικά ποτέ δεν είχα (ουτε κι εχω μετρησει ποσα υγρα εχω)
Στη χειροτερη οταν περνάς τον ελεγχο κανε δυο σακουλες, βαλε στη μια τα 10 και στην αλλη τα δυο και βαλτα σε αλλο καλαθι (μαζι με μπουφαν κλπ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.916
Μέλη
39.623
Νεότερο μέλος
Νώντας Αθανίτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom