Βοήθεια με Ryanair please.
Ακυρώθηκε η πτήση της Ryanair από Μόναχο για Αθήνα. Η εναλλακτική που μου προσφέρει η Ryanair είναι πτήση από Ντύσσελντορφ για Θεσσαλονίκη μετα από 4 μέρες και από ότι καταλαβαίνω το μόνο που δίνει είναι μια βραδιά σε ένα ξενοδοχείο.
Εγώ έκλεισα από μόνη μου και τα εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με την Ryanair αλλά αναρωτιέμαι τι δικαιουμε τελικά να ζητήσω.
Δηλαδή εισιτήρια Μόναχο για Ντύσσελντορφ, ξενοδοχεία, εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, κόστος διαμονής κλπ κλπ. Επίσης που επικοινωνώ με την εταιρεία φαντασμα
Οποίος ξέρει ας με διαφώτισει. Έχω φρικάρει ...
Για πότε είναι η πτήση και ποσό καιρό πρίν την ακύρωσαν;Βοήθεια με Ryanair please.
Ακυρώθηκε η πτήση της Ryanair από Μόναχο για Αθήνα. Η εναλλακτική που μου προσφέρει η Ryanair είναι πτήση από Ντύσσελντορφ για Θεσσαλονίκη μετα από 4 μέρες και από ότι καταλαβαίνω το μόνο που δίνει είναι μια βραδιά σε ένα ξενοδοχείο.
Εγώ έκλεισα από μόνη μου και τα εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με την Ryanair αλλά αναρωτιέμαι τι δικαιουμε τελικά να ζητήσω.
Δηλαδή εισιτήρια Μόναχο για Ντύσσελντορφ, ξενοδοχεία, εισιτήρια από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, κόστος διαμονής κλπ κλπ. Επίσης που επικοινωνώ με την εταιρεία φαντασμα
H πτήση ήταν για το Σάββατο βράδυ και ανακοίνωσαν την ακύρωσή της, 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα. Αρχικά έλεγαν για απλή καθυστέρηση και ΄μετά από 2 ώρες αναμονή μας είπαν ότι ακυρώνεται!!!Για πότε είναι η πτήση και ποσό καιρό πρίν την ακύρωσαν;
Να υποθέσω ότι εννοείς το Memmingen όταν γράφεις Μόναχο,ε; Εγώ στη θέση σου θα έκανα αναζήτηση με μία άλλη εταιρεία κάπου τριγύρω,μιας που η Γερμανία έχει άπειρα αεροδρόμια, παρά να ταξιδέψω Ντίσελντορφ (εκτός και αν έχεις το χρόνο και σε συμφέρει οικονομικά)Βοήθεια με Ryanair please.
Να ζητήσεις αποζημίωση.H πτήση ήταν για το Σάββατο βράδυ και ανακοίνωσαν την ακύρωσή της, 2 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα. Αρχικά έλεγαν για απλή καθυστέρηση και ΄μετά από 2 ώρες αναμονή μας είπαν ότι ακυρώνεται!!!