KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Και εμένα μου ηλθε ακυρωση για 05 Μαιου .παει το Αμμαν με Ryan για 2 μήνες απο Θεσσαλονίκη...
Πολύ μπροστα βλέπει η Ραιαν , τι να πω ;
Και εμένα μου ηλθε ακυρωση για 05 Μαιου .παει το Αμμαν με Ryan για 2 μήνες απο Θεσσαλονίκη...
Αφού δίνει δύο επιλογές όλα εντάξει νομίζω.Είχα κάνει κράτηση εδώ και καιρό για ταξίδι απο Θεσσαλονίκη για Βιέννη 17/03 - 19/03 και σήμερα που έκανα Login στην διαχείριση της κράτησης μου βγάζει ότι η πτήση έχει ακυρωθεί.... και εάν θέλω γίνει επιστροφή χρημάτων ή νέα κράτηση.
Πεμπτη βραδυ 12/3 εγινε ακυρωση πτησης της Ryanair λογω των γεγονοτων,επελεξα επιστροφη ποσου εισητηριων αντι για εναλλακτικες ημερομηνιες,σημερα Δευτερα 16/3 επιστραφηκαν τα χρηματα(Alpha bank)...δε περιμενα τοσο γρηγορα...πιθανων ειναι συνδιασμος ενεργειων της εταιρειας με την τραπεζα...ευγε παντως!
Αθηνα- Ακαμπα Ιορδανιας (13/3) και επιστροφη (20/3)...το mail ανεφερε πως ακυρωθηκε η πτηση απο Ακαμπα προς Αθηνα στις 20/3 και μας εδωσε την επιλογη αλλαγης ημερομηνιων ή refund,οπως και επιλογη αν θελαμε να ακυρωσουμε ή να αλλαξουμε ημερομηνιες και για την πτηση αναχωρησηςγια που και απο που εγινε η Ακυρωση? εγω εφευγα στις 13/3 απο Θεσσαλονικη για Βιεννη και εφυγε κανονικα!
Αυτονόητο δεν είναι τίποτα. Δεν έχω καμία υποχρέωση να παρακολουθώ τι ποστάρει στο οποιοδήποτε μεσο κοινωνικής δικτύωσης η κάθε εταιρεία.Καλησπέρα, είδα ότι η Ryanair καθηλώνει το στόλο της από 25 Μαρτίου. Παρ όλα αυτά δεν έχει έρθει ακόμα τουλάχιστον email για ακύρωση πτήσης, οπότε δεν μπορώ να προβώ σε ενέργεια για refund έτσι;
Κατά τη γνώμη σας θα στείλει email η εταιρία ότι ακυρώνει την πτήση έτσι;
Είχα μια διχογνωμια σήμερα ότι θεωρείται αυτονόητο εφόσον ανακοίνωσε επίσημα ότι καθηλώνει το στόλο της.
Ευχαριστώ πολύ.
Άρα εφόσον δεν έχω λάβει email από την εταιρία θεωρώ ότι η πτήση θα πραγματοποιηθεί κανονικάΑυτονόητο δεν είναι τίποτα. Δεν έχω καμία υποχρέωση να παρακολουθώ τι ποστάρει στο οποιοδήποτε μεσο κοινωνικής δικτύωσης η κάθε εταιρεία.
Το μειλ που δήλωσα ειναι ο τρόπος να επικοινωνεί η εταιρεία με εμένα και αυτό το ζήτησε η εταιρεία.