Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Aφού δεν έδωσε ούτε η AEGEAN αποζημίωση για κρατήσεις ξενοδοχείων υπάρχει περίπτωση να δώσει η Ryanair;@AERAS Πάντως εγω σε μια αντιστοιχη περιπτωση ακύρωσης πτήσης που είχα με την aegean, τελικά δεν δικαιωθηκα αν και έκανα μαραθώνιες διαπραγματευσεις, παρόλο που κι εγώ είχα πληρώσει ξενοδοχείο χωρίς ακύρωση. Κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω πίσω τα χρήματα του εισιτηρίου, το οποίο ήταν αγορασμένο με προσφορά και να δώσω τετραπλάσια χρήματα για να κλείσω την πτήση που με εξυπηρετούσε με άλλη εταιρεία. Μακάρι να σταθείς πιο τυχερός και να βγάλεις άκρη με την ράυαν.
Εάν και δεν κλείνω ποτέ ξενοδοχεία χωρίς δυνατότητα ακύρωσης, θα ήθελα πολύ να μάθω εάν προβλέπεται η δυνατότητα αποζημίωσης από την αεροπορική σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης της και έγκαιρης ενημέρωσης του επιβάτη. Και πόσο χρονικό διάστημα πριν την ακύρωση δημιουργείται αυτή η υποχρέωση στην αεροπορική εταιρεία;
Εάν και δεν μου φαίνεται λογικό, εάν προβλέπεται η δυνατότητα αποζημίωσης του επιβάτη για κρατήσεις ξενοδοχείων μήπως προβλέπεται και αποζημίωση για no refundable αγορές εισιτηρίων σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα;