Εφόσον έχεις κράτηση με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι λογικό να σε παραπέμπει εκεί η wizz.Η αεροπορική με παραπέμπει στην πλατφόρμα Pamediakopes και η πλατφόρμα ζητάει 30 ευρώ χρέωση για να επικοινωνήσει με την εταιρεία.Δενξέρω αν όταν ανοίξει το check in θα μπορώ να προχωρήσω
Θεωρητικά ναι, αλλά αυτό πρέπει να σιγουρευτεί κατόπιν επικοινωνίας με το πρακτορείο. Δε χρειάζεται να πληρώσεις κανένα αντίτιμο καθώς δε πρόκειται για αλλαγή που επιθυμείς εσύ, αλλά για αλλαγή της εταιρείας. Αυτοί θα σου πουν τι ορίζεται και τι όχι σε περιπτώσεις αλλαγής ώρας.Θα μπορέσω να κάνω τσεκ ιν στην τροποποιημένη πτήση χωρίς να έχω αποδεχτεί πρώτα την αλλαγή;
WIZZ. Ονειρευτείτε περισσότερα. Ζήστε περισσότερα. Γίνετε περισσότερα.Καλησπέρα, έχει καταφέρει κάποιος να πάρει αποζημίωση για μεγάλη καθυστέρηση πτήσης; Ποια η διαδικασία; Στέλνω απλά μέιλ στην εταιρία;
Κλείσε, μια χαρά είναι.Μόλις έφαγα μια ψυχρολουσία αλλαγή δρομολογίου από aegean για Μπολόνια και σκέφτομαι να κλείσω Λονδίνο με Wizz τον Μάρτιο που βρίσκω ωραία εισιτήρια. Θα φάω και εκεί ήττα,ακυρώνει συχνά για Λονδίνο η επειδή είναι πιο δημοφιλής προορισμός θα την γλιτώσω. Τι ρωτάω τώρα...δεν έχω ταξιδέψει με Wizz και με αυτά που διαβάζω κολλάω λίγο.
Ναι. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με την πτήση μου για Άμπου Ντάμπι. Απλώς εαν πας να ζητήσεις ημερομηνίες με πολύ υψηλή ζήτηση υπάρχει περίπτωση να είναι sold out. Που κανονικά δεν φταις εσύ και θα έπρεπε να έχεις προτεραιότητα ακόμα και γι αυτές τις πτήσεις λόγω του ότι δεν είναι δική σου υπαιτιότητα η αλλαγή ημερομηνίας, αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα.Tην καντεμιασα την πτήση μου... Θέλω μια βοήθεια σε περίπτωση που δεν κατάλαβα κάτι σωστά . Από 30/10 με 7/11 την έκαναν 1/11 με 6/11 .. έχω αυτήν την επιλογή : You can rebook to another flight operated by us on the same or – if necessary – a comparable route, that is maximum 14 days before or maximum 30 days after the scheduled date of departure of the original flight, subject to availability of seats.
Should you wish to rebook on the same route or comparable route, log in on wizzair.com, retrieve your booking and select the "Rebook" option. This is the quickest way of choosing a new flight for all passengers in your booking.
Αρα μπορώ να βάλω εγώ οποία επιλογή θέλω(στα πλαίσια των 14+30 ημερών) χωρίς επιπλέον κόστος?????