renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
εεεε!!!! στο μπαλί νομίζω!!!Renata που το στέλνεις έτσι το κορίτσι ?
λές????
εεεε!!!! στο μπαλί νομίζω!!!Renata που το στέλνεις έτσι το κορίτσι ?
Παιδιά με πείσατε τελικά!!
Αψήφησα τη γρίπη κι έκλεισα χθες για Μπαλί-Σιγκαπούρη με singapore airlines για 13-27 Ιουλίου.
Θα μείνουμε στο le Meridien που είναι δίπλα στο ναό Tanah Lot.
Μια ερώτηση σε σας που έχετε πάει:
Είχατε πάρει χάπια για ελονοσία???
Για μια ακόμα φορά:Έβγαλα διαβατήριο και την τετάρτη πήγα στην πρεσβεία των ΗΠΑ για την βίζα ή οποία εκδόθηκε κανονικά και έχω στα χέρια το διαβατήριο το οποίο ήρθε χθες με κουριερ.
Θέλω να πάω Νέα Υόρκη αλλά αρχίζει να με προβληματίζει το θέμα αυτό. Από την μια φίλοι μου λένε μα εκεί γίνεται χαμός με την γρίπη αλλά και από την άλλη δε σημαίνει ότι όποιος πάει εκεί θα κολλήσει τον ιό.
Εισιτήρια δεν εβγαλα μιας και περίμενα πρώτα να πάρω την βίζα. Τώρα βέβαια με Ολυμπιακή είναι στα 770 ευρώ ( ακριβούτσικα ε ) .
Εσείς τι λέτε για ταξίδι στη Νέα Υόρκη λαμβάνοντας υπόψη το θέμα με τον ιό της γρίπης των χοίρων.
συμφωνω .. ακυρωσα ισπανια και το μετανιωσα για αυτο το λογο... ετσι κ αλλιως δεν ειναι και θανατηφορος απο οτι βλεπω αντιμετωπίζεται καλα το πραγμα..Ρε παιδιά...τι ανησυχία είναι αυτή πια; Αν είναι να προκύψει πανδημία, θα έρθει κι εδώ οπότε ποιος ο λόγος να χάσεις το ταξίδι σου για κάτι που ίσως συμβεί, και κανείς δεν ξέρει με ποιες προϋποθέσεις.
Ζήστε τις εμπειρίες σας και απλά προσέξτε να τηρείτε όλους τους κανόνες προστασίας που ισχύει και για την κάθε γρίπη στην τελική, όχι μόνο για την συγκεκριμένη.
Για να λέμε την αλήθεια, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Νέα Υόρκη είναι υψηλός συγκριτικά με τις υπόλοιπες ΗΠΑ. Είναι νομίζω 3η ή 4η πολιτεία με τα περισσότερα κρούσματα! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως είναι επικίνδυνη η επίσκεψη, μην παρεξηγηθώ!!Η συγκέντρωση περιστατικών στην Αθήνα είναι επίσης μεγάλη (αν όχι και μεγαλύτερη, δεν έχω στοιχεία για ΝΥ).
Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο... Γιατί προτρέπεις τον κόσμο traper να ρισκάρει την ζωή του? Η γρίπη το ξέρεις ότι θερίζει στη Ν.Υ? Φίλε μου εγώ ούτε που θα το κουνούσα από το σπίτι μου... μέχρι τώρα έχω ακυρώσει το ταξίδι μου στη Σαλαμίνα και μάλλον με βλέπω να μην πηγαίνω ούτε στο Ποδονίφτη... οι καιροί είναι δύσκολοι και άσε τον ανεύθυνο taver να λέει... άκου Ν.Υ η οποία εκτός των άλλων είναι βρώμικη και επικίνδυνη... ΜΑΚΡΥΑ!!!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ. ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.