Να πέσουν κι άλλο οι τιμές δεν πρόκειται και ειδικά για Χανιά που είναι μονοπώλιο η ΑΝΕΚ- όπως ολοσωστα είπε κ ο dammys. Περσι το καλοκαίρι μπήκε και ταχύπλοο της seajets μετά από πολλά χρόνια (με όχι κ ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγαΕπειδη δεν εχω εμπειρια με ακτοπλοικα και αμαξι μολις βγηκαν τα εισιτηρια για Χανια πριν λιγες μερες μπηκα ετσι απο περιεργεια να δω ποσο θα μου τον πιασουν και το συνολικο κοστος πηγαινελα ηταν €377 και σημερα €258, ητοι διαφορα €119. Αν περιμενω και αλλο θα πεσουν οι τιμες, θα ξανα αυξηθουν …. τι γινεται εκει με τα μονοπωλια των αγαπημενων ακτοπλοικων;
Στην πρώτη αναζήτηση που έκανες πριν λίγες μέρες έχεις επιλέξει σαν όχημα ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ. Στη δεύτερη αναζήτηση αυτοκίνητο. Η μεγάλη διαφορά στην τιμή έρχεται από εκεί! Πρόσεχε!Επειδη δεν εχω εμπειρια με ακτοπλοικα και αμαξι μολις βγηκαν τα εισιτηρια για Χανια πριν λιγες μερες μπηκα ετσι απο περιεργεια να δω ποσο θα μου τον πιασουν και το συνολικο κοστος πηγαινελα ηταν €377 και σημερα €258, ητοι διαφορα €119. Αν περιμενω και αλλο θα πεσουν οι τιμες, θα ξανα αυξηθουν …. τι γινεται εκει με τα μονοπωλια των αγαπημενων ακτοπλοικων;