Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Επειδη δεν εχω εμπειρια με ακτοπλοικα και αμαξι μολις βγηκαν τα εισιτηρια για Χανια πριν λιγες μερες μπηκα ετσι απο περιεργεια να δω ποσο θα μου τον πιασουν και το συνολικο κοστος πηγαινελα ηταν €377 και σημερα €258, ητοι διαφορα €119. Αν περιμενω και αλλο θα πεσουν οι τιμες, θα ξανα αυξηθουν …. τι γινεται εκει με τα μονοπωλια των αγαπημενων ακτοπλοικων;
Να πέσουν κι άλλο οι τιμές δεν πρόκειται και ειδικά για Χανιά που είναι μονοπώλιο η ΑΝΕΚ- όπως ολοσωστα είπε κ ο dammys. Περσι το καλοκαίρι μπήκε και ταχύπλοο της seajets μετά από πολλά χρόνια (με όχι κ ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγα 🙄). Ταπεινή μου γνώμη δεν χάνεις τίποτα να τα κλείσεις από τώρα. Στο κάτω κάτω ακόμα κι αν δεν πας, εύκολα τα ακτοπλοϊκά τα κάνεις open, ενώ μπορούν να γίνουν κ refundable και να σου επιστραφούν χρήματά εάν τα ακυρώσεις αρκετά νωρίς.
Εάν πάλι θέλεις να περιμένεις λίγο ακόμα σκέψου και το ενδεχόμενο του ημερήσιου δρομολογίου (τα ημερήσια ανακοινωνονται γύρω στον Απρίλιο συνήθως). Μάλιστα θα σου πρότεινα ακόμα κ το ενδεχόμενο του ημερήσιου προς Ηράκλειο γιατί είναι ακόμα πιο οικονομικά και από εκεί να πας οδικώς στα Χανιά (ο ΒΟΑΚ αν και ολιγον καραμανιολα δεν έχει ευτυχώς διόδια ακόμα)

Evi_Stav

Member
Επειδη δεν εχω εμπειρια με ακτοπλοικα και αμαξι μολις βγηκαν τα εισιτηρια για Χανια πριν λιγες μερες μπηκα ετσι απο περιεργεια να δω ποσο θα μου τον πιασουν και το συνολικο κοστος πηγαινελα ηταν €377 και σημερα €258, ητοι διαφορα €119. Αν περιμενω και αλλο θα πεσουν οι τιμες, θα ξανα αυξηθουν …. τι γινεται εκει με τα μονοπωλια των αγαπημενων ακτοπλοικων;
Στην πρώτη αναζήτηση που έκανες πριν λίγες μέρες έχεις επιλέξει σαν όχημα ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ. Στη δεύτερη αναζήτηση αυτοκίνητο. Η μεγάλη διαφορά στην τιμή έρχεται από εκεί! Πρόσεχε!

Κατά τα άλλα τώρα η Anek έχει το early booking και δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα, οπότε κλειστα τώρα θα έλεγα άμα ξέρεις ημερομηνίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.829
Μέλη
39.589
Νεότερο μέλος
margy819

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα