varioAthens
Member
Α τελεια! Ευχαριστουμε!
Τι κριμα που δεν συνεχιζεται το «Ολοι Εμεις Πουλια»…
Με το δαχτυλο στη σκανδαλη για Λιβαθινο και Μπρεχτ.Ενημέρωσα το προηγούμενό μου μήνυμα.
Η καλύτερη ισως παράσταση που είδα πέρσι το χειμώνα...εκπληκτικό και ανατριχιαστικα επίκαιρο έργοΤι κριμα που δεν συνεχιζεται το «Ολοι Εμεις Πουλια»…
Ηλπιζα να την εχει φετος αλλα ατυχησα…Η καλύτερη ισως παράσταση που είδα πέρσι το χειμώνα...εκπληκτικό και ανατριχιαστικα επίκαιρο έργο
Πολυ καλη… την συζητουσαμε για καιρο μετα…Έκλεισα επισης early bird για το The Doctor που δεν πρόλαβα πέρσι
Το θεμα ειναι ενδιαφερον και τροφη για σκεψη παντως. Ο Δαδακαριδης επισης ειναι εξαιρετικος. Καταλαβαινω παντως αυτο που λες για Μπεζο. Προσωπικα δεν με πειραξε.Επισης, οι «Αινιγματικες Παραλλαγες» που αναφερθηκε παραπανω δεν μου αρεσαν καθολου… ο Μπεζος παιζει με τον ιδιο τροπο που παιζει τον Δογκανο και τους λοιπους τηλεοπτικους του ρολους.
Ειδα τις Ορνιθες εχτες. Εξαιρετικη σκηνοθεσια του Μπινιαρη για ακομη μια παρασταση!Είδα τον χειμωνα την Ανοδο & εχθες τις Ορνιθες...εξαιρετικες παραστάσεις κ οι δυο, με ιδιαιτερη σκηνοθετικη προσεγγιση.
Ναι το εχω στα υποψην! Εχω ακουσει πολυ καλα λογια!Και το The Doctor είναι πολύ καλό!
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2024.... Και για όλη την Ελλάδα
Το Σαββατοκύριακο του εορτασμού 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024 η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία του κράτους είναι ελεύθερη. ...
https://www.culture.gov.gr/el/Infor...l835BEfiGMqMprjvpw_aem_xelo0vn_gpm-GEuyXEL1Jg
Εδω υπάρχουν τα μουσεία κατά θέμα(για όλη την Ελλάδα όμως).Να ρωτήσω κάτι εσένα και όποιον ξέρει...
Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι τα κρατικά μουσεία στην Αθήνα; Και αντίστοιχα αρχαιολογικοί χώροι;
Εδω υπάρχουν τα μουσεία κατά θέμα(για όλη την Ελλάδα όμως).
Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού | Μουσεία