varioAthens
Member
Ξεκινησε η προπωληση για διαφορες θεατρικες παραστασεις. Εχει καποιος να προτεινει καποια που ειδε περσι και συνεχιζεται;
Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίςΞεκινησε η προπωληση για διαφορες θεατρικες παραστασεις. Εχει καποιος να προτεινει καποια που ειδε περσι και συνεχιζεται;
Ο Αρτουρο με ενδιαφερει και να πω την αληθεια πιο πολυ γι’ αυτην την παρασταση ηθελα να ακουσω γνωμες… λες και το ηξερεςΚαλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς
Αριστερόχειρες
Άνοδος του Αρτούρο Ουι (το είδα προπερσυ αλλά θα πάει και 3ο χρόνο)
Πλούτος Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Κακλέα (παίχτηκε καλοκαίρι Επίδαυρο αλλά θα έχει περιοδεία)
Αινιγματικές Παραλλαγές
Κωλόκαιρος
Οι παίχτες
Συρανό
Αναφέρω όσα αξίζανε από αυτά που είδα πέρυσι! Με διάφορα τα καλύτερα η άνοδος του Αρτούρο Ουι και το Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς. Αξίζουνε όλα προφανώς!
Δεν ξέρω αν όλα συνεχίζονται και φέτος! Καλή θεατρική σεζόν να έχουμε!
Εξαιρετική παράσταση και ενδιαφέρον θέμα ! Η σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη είναι ιδιαίτερη, και ο Χρυσοστόμου είναι ταλεντάρα!Ο Αρτουρο με ενδιαφερει και να πω την αληθεια πιο πολυ γι’ αυτην την παρασταση ηθελα να ακουσω γνωμες… λες και το ηξερες
Εγω με την σειρα μου, απο αυτα που ειδα περσι και συνεχιζονται, προτεινω «The Doctor» και «12 Ενορκοι».
Είδα τον χειμωνα την Ανοδο & εχθες τις Ορνιθες...εξαιρετικες παραστάσεις κ οι δυο, με ιδιαιτερη σκηνοθετικη προσεγγιση.Εξαιρετική παράσταση και ενδιαφέρον θέμα ! Η σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη είναι ιδιαίτερη, και ο Χρυσοστόμου είναι ταλεντάρα!
Οι δυο τους είναι κ ο λόγος που θα δω αύριο τις Όρνιθες του Αριστοφάνη που παιζόταν Επίδαυρο το καλοκαίρι.
Εξαιρετικο! Κατερινα Ευαγγελατου εγγυηση!Και το The Doctor είναι πολύ καλό!
Από αύριο τελικά!Early Birds για θέατρα
Εν αναμονή του Εθνικού σήμερα - αύριο, βάζω εδώ όλες τις προσφορές της σεζόν.
Ενημέρωσα το προηγούμενό μου μήνυμα.