Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ωραία τα λες.
Εγώ το κάνω....εσύ ?ο καθένας πηγαίνει όπου γουστάρει και αγαπά και αυτό που έχουμε ανάγκη δεν είναι οι βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά οι συνετές και τολμηρές πράξεις
Χέχε σχήμα λόγου ήτανε τα κεφτεδάκια....απλά το γεγονός του να κουβαλάς το σπίτι σου στη παραλία επειδή οι τιμές είναι στα ύψη. Την πατέντα με τα κεφτεδάκια την ακολουθούμε οικογενειακώς στο camping στην παραλία αλλα εάν πάω πχ Σαντορίνη δεν θα τα κουβαλάω και μαζί μουΤι πειράζουν τα κεφτεδάκια ?...
σιγά μη σας ακούσει ο mpiftex!!!!!!!!!! ssssssshhhh!!!!!!!!Χέχε σχήμα λόγου ήτανε τα κεφτεδάκια....απλά το γεγονός του να κουβαλάς το σπίτι σου στη παραλία επειδή οι τιμές είναι στα ύψη. Την πατέντα με τα κεφτεδάκια την ακολουθούμε οικογενειακώς στο camping στην παραλία αλλα εάν πάω πχ Σαντορίνη δεν θα τα κουβαλάω και μαζί μου
Όχι εντάξει, δεν έχω πρόβλημα να με παίρνετε μαζί στην παραλία.. αλλά όχι σε τάπερ ρε παιδιά... θα σκάσω!!σιγά μη σας ακούσει ο mpiftex!!!!!!!!!! ssssssshhhh!!!!!!!!
γιατί να μας την πεί ??Όχι εντάξει, δεν έχω πρόβλημα να με παίρνετε μαζί στην παραλία.. αλλά όχι σε τάπερ ρε παιδιά... θα σκάσω!!
Defkalion ζητώ συγνώμη για την off-topic πλακίτσα πριν μας την πεις!