cliff_ac
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος της Αφρικής
Γιατί Ρενάτα είσαι τόσο αρνητική???... ας προσπαθούμε και να μην έχει ανταπόκριση η ελπίδα δε πεθαίνει ΠΟΤΕ...
γιατί cliff , κάποτε τα παίζεις κιόλας .στα 46 σου ,οταν πολεμάς απο τα 16 σου,ειναι 30 χρόνια ...μα τέλος πάντων πότε, και ποιά γενιά θα δεί την διαφορά ????Γιατί Ρενάτα είσαι τόσο αρνητική???... ας προσπαθούμε και να μην έχει ανταπόκριση η ελπίδα δε πεθαίνει ΠΟΤΕ...
γιατί cliff , κάποτε τα παίζεις κιόλας .στα 46 σου ,οταν πολεμάς απο τα 16 σου,ειναι 30 χρόνια ...μα τέλος πάντων πότε, και ποιά γενιά θα δεί την διαφορά ????
χαίρομαι που εισαι και σκορπιός !!! ιδιαιτέρως !!!! έχεις κανένα τατού??? ειμαι σίγουρη οτι σου αρέσει και η παραψυχολογία ....και διάφορα άλλα περιεργα ...:roll:
ειδες ?έπεσα μέσα!!!τι φοβερό που έχεις παλαιοβιβλιοπωλειο!!!!!!! τι τύχη ειναι αυτή ..όταν έρχομαι αθήνα την πέφτω στο μοναστηράκι και ψάχνω ώρες βιβλία και βινύλια,στην οδό ηφαίστου .ναι ενοώ μου αρέσει να μελετώ την βαθύτερη και αρχαία φιλοσοφία ,και γενικά τις περίεργες και μυστηριακές γνώσεις ....ακόμα, φίλμ που με κρατάνε ειναι μόνο τα ψυχολογικα -αστυνομικά θρίλερ ,τύπου χίτσκοκ και τα παρόμοια ..επίσης όλα τα ειδη ντοκιμοντέρ .θα δώ το τατού..σου.το δικό μου τί άλλο θα ήταν ?σκορπίδι !! χαίρομαι που ανταλάζω πραγματάκια με έναν άλλο σκορπιό!! ειμαστε λίγο παράξενα ατομα και ψιχάκες ,αλλα κατά βάθος ,οποιος δεν γνωρίζει σκορπιούς δεν ξέρει τίποτα !!!(μετριοφροσύνη).όχι δεν πιστεύω στα ζώδια με την ένοια λεφάκη και αηδίες ,τα μελετάω όμως στις βαθύτερες ένοιες ,και στα κύρια χαρακτηριστικά ,όπου ειναι ακριβώς οπως τα λένε ...σταματάω τώρα γιατί θα με πετάξουν off topic..Εχω και τατου (δες τις φωτογραφιες στην δηλωμένη ως σελίδα μου ..
Οταν κατέβεις αθήνα σε περιμένω να σου κάνω δώρο ένα βιβλίο !! Δηλαδή διαβάζεις "κουφια γη , λαβκραφτ και ιστοριες...?? Μοναστηράκη είναι το στέκι μου .. Πάνω από θεσσαλονίκη όσες φορές έχω έρθει για βόλτα συνήθως κάθομαι στο κέντρο ναυρίνου νομίζω λέγεται που μαζεύει ροκοκαταστάσεις.. Για το σκορπιό τώρα είμαι πολυ κλασικός .. και με ωροσκόπο από ότι λέει η μανα μου και διαπιστώνω πολλά χαρακτηριστικά από αυτό πάνω μου..ειδες ?έπεσα μέσα!!!τι φοβερό που έχεις παλαιοβιβλιοπωλειο!!!!!!! τι τύχη ειναι αυτή ..όταν έρχομαι αθήνα την πέφτω στο μοναστηράκι και ψάχνω ώρες βιβλία και βινύλια,στην οδό ηφαίστου .ναι ενοώ μου αρέσει να μελετώ την βαθύτερη και αρχαία φιλοσοφία ,και γενικά τις περίεργες και μυστηριακές γνώσεις ....ακόμα, φίλμ που με κρατάνε ειναι μόνο τα ψυχολογικα -αστυνομικά θρίλερ ,τύπου χίτσκοκ και τα παρόμοια ..επίσης όλα τα ειδη ντοκιμοντέρ .θα δώ το τατού..σου.το δικό μου τί άλλο θα ήταν ?σκορπίδι !! χαίρομαι που ανταλάζω πραγματάκια με έναν άλλο σκορπιό!! ειμαστε λίγο παράξενα ατομα και ψιχάκες ,αλλα κατά βάθος ,οποιος δεν γνωρίζει σκορπιούς δεν ξέρει τίποτα !!!(μετριοφροσύνη).όχι δεν πιστεύω στα ζώδια με την ένοια λεφάκη και αηδίες ,τα μελετάω όμως στις βαθύτερες ένοιες ,και στα κύρια χαρακτηριστικά ,όπου ειναι ακριβώς οπως τα λένε ...σταματάω τώρα γιατί θα με πετάξουν off topic..
να ειμαστε καλά .
soooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!Παιδιά στο θέμα μας σας παρακαλώ, για τα υπόλοιπα έχουμε και topics με βιβλία και pm's και απ'όλα.
Το μήνυμά μου απευθυνότανε στον φίλο που μιλούσε για "εμπάργκο στην Ελλάδα", "ποτέ ξανά διακοπές στην Ελλάδα" και κάτι τέτοια τέλος πάντων...και όχι σε σένα προσωπικά.Εσύ δηλαδή που ζεις και κάνεις συναλλαγές στην Ελλάδα, είσαι ευχαριστημένη?
Και έχουμε κάθε δικαίωμα να νιώθουμε απαξίωση.
Και δεν θα φύγουμε από την πατρίδα μας γιατί υπάρχουν ανεγκέφαλοι και αντιεπαγγελματίες. Ας φύγουν αυτοί. Αυτοί εξάλλου κάνουν τη ζημιά. Στην Ελλάδα μένουμε όχι γιατί το διαλέξαμε, αλλά γιατί εδώ γεννηθήκαμε.
Και μένα δεν μ' αρέσει το μπάχαλο της Ελλάδας και αν μπορούσα θα την είχα κάνει. Είμαι υποχρεωμένος να ζω εδώ όμως. Μέχρι τότε λοιπόν αναγκάζομαι να υπομένω όλους αυτούς που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μου, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών που μου λένε ότι αν δεν μου αρέσει να την κάνω.
To να αντιστέκεσαι σαν καταναλωτής στην αισχροκέρδεια ωφελεί κυρίως εσένα και κανέναν άλλον. Όταν λέω εμπάργκο το λέω με πλήρη συνείδηση.Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση; Τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου όταν δεν πας διακοπές, δεν ζεις και κάνεις συναλλαγές στην Ελλάδα;Ποτέ μην νιώθεις απαξίωση για κάτι που γεύεσαι. Πραγματικά παραδέχομαι τα άτομα εκείνα που όταν δεν τους αρέσει κάτι την κάνουν για αλλού. Τόσα μέρη έχει η γη ολόκληρη διάλεξε ένα..
Γι αυτό και παραδέχομαι τον φίλο Γιώργο που βρίσκεται στην Κούβα!!
καθόλου επιθετικός !!!! αυτή ειναι η πραγματικότητα !!! και όποιος θέλει ας μην την καταλαβαίνει ....δεν θα απενοχοποιούμε τους πάντες και τα πάντα !!!!To να αντιστέκεσαι σαν καταναλωτής στην αισχροκέρδεια .