underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το προάστιο που μένει κάποιος. Δε λέω, άπειρες επιλογές το κέντρο, αλλά κι εμείς εδώ Χαλάνδρι-Χολαργο έχουμε πολύ ιδιαίτερα μαγαζιά, από έθνικ εστιατόρια και street food, μέχρι εναλλακτικά μπαράκια και rock-jazz λαϊβάδικα. Βέβαια να διευκρινίσω ότι είμαι πολύ του μέσα, οπότε δεν εξαντλούνται εύκολα και οι επιλογές μου. Αν ήθελα μπαράκι κάθε εβδομάδα ίσως να ζοριζόμουν. Και Αθήνα όταν κατεβαίνω δεν είναι τόσο για τα μαγαζιά, όσο για περπάτημα με θέα Ακρόπολη, Λυκαβηττό κλπ ή για εξερεύνηση της street art.Όσον αφορά στη διασκέδαση με την ευρύτερη έννοια τα προάστια των Αθηνών είναι τόσο ανιαρά ομοιόμορφα που μόνο για κανά καφέ κάνουν. Ανέκαθεν έβγαινα μόνο κέντρο και στην περιοχή μου μόνο για φαγητό αν δεν γινόταν αλλιώς. Όταν ήμουν σχολείο για καφέ πηγαίναμε σε ένα καφενείο - δεν είχε τ-ι-π-ο-τ-α. Μετά άνοιξε και ένα καφέ-μπαρ. Αυτή η κατάσταση μας ωθούσε να ξεμυτάμε πολύ νωρίς κεντρικά και το δρομολόγιο Εξάρχεια ή όπου και πίσω να μας έχει γίνει δεύτερη φύση. Ευτυχώς πλέον έχουμε καλή σύνδεση μετρό και δεν είμαστε πολύ μακριά ούτε με αυτοκίνητο. Οπότε κέντρο, κέντρο, κέντρο.