Nikos86
Member
Καλα αυτο που δεν ξεκουνιεστε απο το κεντρο να ερθετε στις γειτονιες μας μην μας το κοπανας. Και εγω γι' αυτο θελω κατα βαση κεντρο για να μην ξεκουνιεμαι ποτε μα ποτε ομως. Ολα τ'αλλα ειναι απλα η γαρνιτουρα...Να πω και κάτι άλλο για μας που έχουμε φίλους, γνωστούς και συγγενείς διάσπαρτους: το να μένεις στο κέντρο σημαίνει πως έρχονται αυτοί σε σένα κι όχι εσύ σε αυτούς: ο κολλητός μου δουλεύει σε υπουργείο, στα διαλείμματα έρχεται από εδώ να τα πούμε, προχτές ήρθε η θεία μου γιατί κατέβηκε κέντρο να φτιάξει κάτι γυαλιά της, όποτε κάποιος κατεβαίνει στο κέντρο να κάνει κάποια δουλειά ή γραφειοκρατία βρισκόμαστε κι είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω έτσι επαφές (με όσους θέλω προφανώς) από το να βρίσκω πώς πάει κανείς στη Γλυφάδα, τα Κιούρκα και τη Σαλαμίνα. Άσε που είναι όλες οι υπηρεσίες δίπλα και για τις δικές μου τις δουλειές, εκείνο το εφιαλτικό Ειδικό Ληξιαρχείο είναι στα 2 λεπτά, τα κεντρικά του ασφαλιστικού μου φορέα, γραφεία δικηγόρων όλα στη γειτονιά, ψωνίζω και κινόα στην επιστροφή.