latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
orly!μπορω να σε βοηθησω εγω!επεστρεψα πριν 2 εβδομαδες απο γαλλια, απο orly με eastjet!εμεις πηγαμε και ηρθαμε απο το αεροδρομιο, αλλαζοντας τρενο και 2 γραμμες μετρο..και το σκυλομετανιωσαμε..η ταλαιπωρια απιστευτη..οι γαλλοι σταματανε τις κυλιομενες στις 10 το βραδυ στους σταθμους, ενω σε εναν σταθμο δεν ειχε καν..3 κοπελες με 3 τεραστιες βαλιτσες, τα ειδαμε ολα..και το χειροτερο?στο μετρο τους για να περασουμε απο το μηχανημα οπου χτυπας τα εισιτηρια δεινοπαθουσαμε..το μηχανημα αυτο μας μαγκωνε τις βαλιτσες..!οποτε θα σου προτεινα να ακολουθησεις τις συμβουλες των παραπανω για πουλμαν!αν παλι επιμενεις να κινηθεις με το τρενο και μετα μετρο, φτανοντας στο orly, παιρνεις το τρενο που λεγεται orlyval!υπαρχει γκισε με πληροφοριες για το τρενο, σου δινουν χαρτη και σου λενε ακριβως πως θα πας στο κεντρο του παρισιου..απο οτι ειδα οι υπαλληλοι μιλανε αγγλικα..για το εισιτηριο εγω πληρωσα 9 και κατι ευρω, δεν θυμαμαι ομως αν ηταν φοιτητικο..προσοχη προσοχη!(αυτο σε ενδιαφερει για την επιστροφη)το τελευταιο orly val φευγει απο σταθμο antony στις 11 το βραδυ, αν το χασεις παει, ταξι μετα..επισης, επειδη οι πτησεις της easy jet παρισι-αθηνα ειναι 6.30 το πρωι εγω εκανα το λαθος να διανυκτερευσω στο orly..εκει εζησα στιγμες απειρου καλλους, καθως μας ενημερωσαν απο τα μεγαφωνα οτι το αεροδρομιο 11 με 3.30 κλεινει(!!!) γιατι δεν εχει πτησεις..τα μαγαζια εκλεισαν ολα(πειναγαμε και διψαγαμε και δεν υπηρχε τιποτα ανοιχτο), εκλεισαν τα φωτα, αλλα το χειροτερο...εκλεισαν και τον κλιματισμο..ξεπαγιασαμε ολο το βραδυ.ημουν πολυ χοντρα ντυμενη και παλι τουρτουριζα..απο το κρυο δεν μπορεσαμε να κοιμηθουμε καθολου..αυτα!ελπιζω οι πληροφοριες μου να σου φανουν χρησιμες!