1. Αν θες να πας με navigo θα πάρεις Orlybus μέχρι Denfert Rochereau (Ντανφέ Γοσγό), θα πάρεις RER B ( εγ-ο-εγ μπε) θα κατέβεις Les Halles (Λε Αλ) θα πάρεις RER A (εγ-ο-εγ α) και θα κατέβεις Noisy Le Grand (Νουαζί Λε Γκρα) ή όπου σε βολεύει.Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. οπότε για να πάω Noisy-le-Grand με navigo, να πάω με τρενάκι σωστά? από το ίδιο terminal?
Φαντάζομαι ότι σε όποιο terminal και να προσγειωθω είναι εύκολη η πρόσβαση στο terminal 4? Με τα πόδια η χρειάζεται λεωφορείο?Είναι σχετικά από τα υποβαθμισμένα προάστια του Παρισιού πολύ γνωστό από τις πλημμύρες αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα ασφάλειας.
Από το guichet που είναι στην αφετηρία του Orlybus έξω από το terminal 4 μπορείς να αγοράσεις navigo (ΔΕΝ ισχύει για Olyval). Είναι ανοιχτό περίπου 7-19 με διάλλειμα για φαγητό περίπου 12.15-13.15.
Ακριβώς, είναι αρκετά κοντά, εννοείται πας με τα πόδια.Συγγνώμη που ξαναρωτάω. Φαντάζομαι ότι σε όποιο terminal και να προσγειωθώ στο Orly είναι εύκολη η πρόσβαση στο terminal 4?
Έπρεπε να τους μιλήσεις γαλλικά για να ξεκλειδώσει η αγγλική βερσιόν!Νομίζω ότι πρώτη φορά στην ζωή μου βρέθηκα σε αεροδρόμιο που δεν μιλούσαν Αγγλικά
ΘΑ βρείς ευκολα, δεν χρειάζεται κράτηση.Καλησπέρα, φτάνω orly την Τρίτη 13:00 και θα σκοπεύω να πάρω taxi για το κέντρο. Χρειάζεται να κάνω κράτηση από πριν ή θα βρω εύκολα στο αεροδρόμιο. Μήπως να προτιμήσω uber; ευχαριστώ