Επειδή λέτε ότι θα παίρνεις πραιοριτυΕιναι ακριβως στο οριο. Γιατι να παρω μεγαλυτερη;
Επειδή λέτε ότι θα παίρνεις πραιοριτυΕιναι ακριβως στο οριο. Γιατι να παρω μεγαλυτερη;
priority για να την παιρνουν στην καμπινα και να μην πηγαινει στο μπουγιοΕπειδή λέτε ότι θα παίρνεις πραιοριτυ
Επειδή λέτε ότι θα παίρνεις πραιοριτυ
Για να μην ταλαιπωρηθει θα παιρνω την παλια στη Ryanair, κι οσο αντεξει. Σιγα μην πληρωνω τοσα λεφτα σε καθε πτηση στη Ryanair για priorιty. Πολυ φτηνοτερα κοστιζει το να εχω καινουρια γερη βαλιτσα σε ολα τα αλλα ταξιδια.Άρα από τι κατάλαβα όλο αυτό γίνετε για να μην ταλαιπωρηθεί! Σωστά ?
Σε λιγο παω Factory! Σου ηρθε τελικα ?Για να μην ταλαιπωρηθει θα παιρνω την παλια στη Ryan, κι οσο αντεξει. Σιγα μην πληρωνω τοσα λεφτα για καθε πτηση για priorιty. Πολυ φτηνοτερα κοστιζει το να εχω καινουρια γερη βαλιτσα σε ολα τα αλλα ταξιδια.
μας εχεις αγχωσει... ηρθε? σε παρακαλω δηλ μολις ερθει ενημερωσε κ βαλε φωτο...Το μεσημερι ερχεται.
χαθηκε η μπαλα... για να μην ταλαιπωρηθει η αποσκευη.. γιατι στη ραιαν θα εκτεθει στις καιρικες συνθηκες και στα οχι παντα φιλοξενα χερια του προσωπικου που θα την παραλαβει εξω απο το αεροσκαφος οπου θα την τοποθετησουν μαζι με μερικες δεκαδες αλλες. αν ειναι υφασματινη θα. . αλλαξει χρωμα κ συσταση υφασματος πολυ συντομα... ολα αυτα χωρις πραιοριτυ εννοειται.Εγώ δεν έχω καταλάβει πόσο μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία στη Ryanair και πόσο με άλλες εταιρείες ας πούμε Aegean, Easyjet; Που είναι η διαφορά;
Μα και στις άλλες εταιρείες που τις δίνεις στο gate πάλι η ίδια διαδικασία δεν γίνεται; Πάλι θα βραχεί και μπορεί να ταλαιπωρηθεί από τον οποιοδήποτε υπάλληλο,αυτό δεν το ξέρεις. Γιατί στη ryanair είναι χειρότερα τα πράγματα;χαθηκε η μπαλα... για να μην ταλαιπωρηθει η αποσκευη.. γιατι στη ραιαν θα εκτεθει στις καιρικες συνθηκες και στα οχι παντα φιλοξενα χερια του προσωπικου που θα την παραλαβει εξω απο το αεροσκαφος οπου θα την τοποθετησουν μαζι με μερικες δεκαδες αλλες. αν ειναι υφασματινη θα. . αλλαξει χρωμα κ συσταση υφασματος πολυ συντομα... ολα αυτα χωρις πραιοριτυ εννοειται.
. .
Αφου με τις αλλες εταιρειες την εχεις μαζι σου, ακομη και low cost αν πας εγκαιρα, δεν κοπανιεται στους ιμαντες.Εγώ δεν έχω καταλάβει πόσο μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία στη Ryanair και πόσο με άλλες εταιρείες ας πούμε Aegean, Easyjet; Που είναι η διαφορά;