dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Το χουν πει ήδη αλλά δεν πειράζει.
Τελικα Ποκεμον μονη μου εβλεπα
Καλα ειναι δυνατον να μην εχεται βαλει ακομα Tom and Jerry!!!!
Γιατι τραγικη? Εμενα πολυ μου αρεσαν, αν και τα εβλεπα μεγαλη Νομιζω οτι συμβολιζαν το οτι και καθε ανθρωπος εχει μια μαγικη δυναμη, ενα χαρισμα...όχι,έβλεπα και γω παρέα με την κόρη μου που ήταν φαν.άσε που μετά τάγοραζαμε κιόλας .τραγική ιστορία...........
Δηλαδή αυτό δεν το΄βλεπε κανείς? (Ξέρω-ξέρω, έρχομαι στη σπηλιά....)
Κικη για κλεισε σε παρακαλω πολυ εκεινο το σπηλαιο στο Διρο. Θα μας χρειαστει μου φαινεται...μάλλον μαζευτήκαμε πολλοί γιά την σπηλιά .
το τραγική ιστορία κολλάει στο ότι αγοράζεμε ότι φιγούρα κυκλοφορούσεεγώ πάλι νομίζω ότι προετοίμαζαν τα παιδιά στην ιδέα ενός μεταλλαγμένου κόσμου. κατα τάλλα καλά ήταν.αλλά όχι τόσο οι τομ και τζέρι .αλήθεια ισνογκουντ,αστεριξ και οβελιξ,έβλεπε κανεις?η αυτά ανήκουν στην προ σπηλαίων εποχή?Γιατι τραγικη? Εμενα πολυ μου αρεσαν, αν και τα εβλεπα μεγαλη Νομιζω οτι συμβολιζαν το οτι και καθε ανθρωπος εχει μια μαγικη δυναμη, ενα χαρισμα...
Η Μαφάλντα σε τηλεοπτική σειρά; Που; Πότε;μαφάλντα? πω τι θυμήθηκα τωρα!έχει κανείς τίποτα σα μαφάλντα?
οχι,ρωτάω αν υπήρχε και σε κινούμενα σχέδιαΗ Μαφάλντα σε τηλεοπτική σειρά; Που; Πότε;
Κικη για κλεισε σε παρακαλω πολυ εκεινο το σπηλαιο στο Διρο. Θα μας χρειαστει μου φαινεται...