• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγαπημενη παιδικη σειρα

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τον Ickis, τον Krumm και την Oblina από το 'Aaahh! Real Mosters' της Nickelodeon, τους έβλεπε κανείς???? Τρία αηδιαστικά πλην αχτύπητα τερατάκια που ζούσαν μέσα σε μια χωματερή και παρακολουθούσαν μια Σχολή Τεράτων για να μάθουν να τρομάζουν τους ανθρώπους...
Από τη δεύτερη φορά που θα δεις επεισόδιο, κόλλησες...........

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τον Ickis, τον Krumm και την Oblina από το 'Aaahh! Real Mosters' της Nickelodeon, τους έβλεπε κανείς???? Τρία αηδιαστικά πλην αχτύπητα τερατάκια που ζούσαν μέσα σε μια χωματερή και παρακολουθούσαν μια Σχολή Τεράτων για να μάθουν να τρομάζουν τους ανθρώπους...
Ασε! αρκετα εχω κολησει με το Travelstories, αν κολλησω και με αυτο ... παει με εδιωξε... :haha:

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Τελικα Ποκεμον μονη μου εβλεπα :(

όχι έβλεπα κι εγώ!:haha: μετα μανίας κ όλας!
κατα τα άλλα αρκουδάκια της αγαπης, μικρο μου πόνι, she-ra εβλεπε κανεις?(η αδερφη του he man) και εκλαιγα με τα βασανα της καντι! απο το πολυ το κλαμα οι γονεις μου ήθελαν να μου την απαγορευσουν!:haha::haha:

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού

συμφωνω!:clap: επισης είχα κολλησει και με τα Rugrats της NIckelodeon!:p

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Στα παρασκήνια... του Μπάμπι, του Ντάφι Ντακ και του Πινόκιο

Η αμερικανική ιστοσελίδα Animation Backgrounds επιχειρεί να «μαγέψει» τους οπαδούς των κλασσικών ταινιών του Ντίσνεϊ.

Από το 2007, η ιστοσελίδα της Animation Backgrounds καταχωρεί εκατοντάδες αποσπάσματα, προσχέδια και σκίτσα, τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν, από τα γνωστά και αγαπητά σε όλους μας κινούμενα σχέδια του Ντίσνεϊ.
Το τελευταίο απόκτημα είναι οι περιπέτειες του Ντάφι Ντακ στο Χόλιγουντ, τα σχέδια της ταινίας δημιουργήθηκαν το 1938.

πηγή : Στα παρασκήνια... του Μπάμπι, του Ντάφι Ντακ και του Πινόκιο | Τέχνες | Ελευθεροτυπία

Last edited by a moderator:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Από τα κλασικά έβλεπα φανατικά Thundercats, Αρκουδάκια της αγάπης, Pingu, Flinstones και συχνά πυκνά Moomin και Μικρό Πόνυ. Αργότερα που γίνανε τα Ιαπωνικά άνιμε πολύ της μόδας, έβλεπα φανατικά και σχεδόν αποκλειστικά Pokemon και Digimon.

Zephyrous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πάτμος & Αλικαρνασσός
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
O μοναδικος Juohmaru, οπως τον ξεραμε ολοι στην ελλαδα, ασχετα αν η σειρα ονομαζοταν Plawres Sanshiro! Μακραν, πολυ μακραν το αγαπημενο μου. Μπορω κ σημερα να το δω ανετα και μου φερνει συναισθηματα που μονο αυτο μπορει, γιατι εχω συνδεσει μαζι του ολη την παιδικη μου ηλικια. Eιχε και εκπληκτικο soundtrack! Δεν εννοω μονο το opening theme, αλλα ολη τη μουσικη της σειρας που ειχε βγει σε διπλο cd! Eπος!

Kαι το κλεισιμο των επεισοδιων. Ενα ακομα τελειο τραγουδακι.

Να προσθεσω και το απιστευτο ''Area 88''. Δεν ηταν παιδικο στην πραγματικοτητα, αλλα μια ταινια ανιμε σε 3 μερη. Ουτε ως προς τη θεματολογια ηταν light, αφου μιλουσε για τη ζωη των μισθοφορων πιλοτων σε καποιον απροσδιοριστο πολεμο στη μεση ανατολη. Ιδιως για τη ζωη του πρωταγωνιστη Shin Kazama που βρεθηκε εκει μετα απο ενα φρικτο παιχνιδι που του επαιξε ο ''κολλητος'' του λιγες μερες προτου ο Shin παντρευτει την αγαπημενη του Ryoko. Ο λογος ηταν ο φθονος του ''φιλου'' προς τον παιδικο του φιλο Shin, ενας φθονος που ειχε αρχισει να διαμορφωνεται σιγα σιγα απο τοτε που οι 2 τους ειχαν πρωτοσυναντηθει στο ορφανοτροφειο. Διοτι ο Shin ηταν το καλο παιδι και τα καταφερνε καλα σε ολα, μεχρι και στη σχολη πιλοτων που πηγαν μαζι, μεχρι και στις γυναικες (Ryoko). Kαι αυτο δε μπορουσε να το δεχτει ο μισητος Kanzaki... Eπειδη μπορω καλλιστα να παρασυρθω και να γραψω ολο το στορι το κοβω εδω:haha:

Και αυτη η ''σειρα'' ειχε πολυ καλη μουσικη!

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
τζουμαρου έβλεπα και γω.
το area88 με τρομαζε και το άλλαζα :bleh:

ενα απο τα αγαπημένα μου είναι αυτό!:

Εκπομπές Travelstories